750 000 $
3 191 $/м²
Зоряна, 21
АКЦІЯ
235 / 180 / 12 м²
2 поверхи
20 сот
Будинок
4 кімнати
Дизайнерський ремонт
сьогодні
2 міс. тому
126 (сьогодні 2, вчора 4)
Опис
Від власника. Продається новий дизайнерський будинок у сучасному стилі.

До вашої уваги новий унікальний сучасний енергоефективний будинок заміського типу запроектований і побудований по авторському проекту.
Збудований по технології passive house, з використанням сучасних енергозберігаючих матеріалів та технологій. Стіни будинку - армований моноліт, утеплення будинку - НЕОПОР 200 мм, енергозберігаючі склопакети від компанії Glasso коефіцієнт супротиву теплопередачі 1.01.

Будинок знаходиться на лівому березі річки Дніпро, в Бориспільському районі в селі Вишеньки на відстані 10 км. від Києва. Поруч знаходяться: школа; дитячий садок; лікарня; ТЦ, ринок та магазини; неподалік знаходиться ресторан riviera zoloche resort & spa; зручна транспортна розв’язка та паркові зони. Також у пішій доступності декілька природніх озер.

Проект розроблявся Київською архітектурною студією. Опираючись на великий досвід, архітектори розробили будинок оптимальної конфігурації та площі, для сімейного проживання. Загальна площу будинку 230 м/кв. також у будинку є три тераси загальною площею 170 м/кв. На першому поверсі знаходиться велика вітальня з дров’яним каміном, та кухня-студія. Також на першому поверсі є гостьовий санвузол, гардеробна кімната, підсобна кімната для кухні, котельня та гараж на два автомобілі. З вітальні є вихід на криту терасу з вуличним каміном. На другому поверсі знаходяться три спальні, одна з яких має власний санвузол та гардеробну кімнату. Та додатковий санвузол в коридорі. Дві спальні мають власні виходи на балкони та окремі тераси на другому поверсі.

Вартість будинку становить $ 750 000 без комісії для покупця.

Будинок оснащений геотермальним тепловим насосом PROTIS (Литва) п'ятого покоління, який обігріває будівлю зимою. Керування тепловим насосом здійснюється через мобільний додаток на смартфоні. Кондиціювання у будинку регулюється за рахунок приточно-витяжної системи. Додаткове альтернативне опалення будинку від каміну, з розведенням теплого повітря до спальних кімнат другого поверху. В котельні встановлено буферну ємність на 400 літрів та бак гарячого водопостачанням на 300 літрів, з власними додатковими електротенами. Власна скважина. У будинку встановлена система очищення та пом’якшення води EcoSoft. Підведений оптоволоконний швидкісний інтернет. Електропостачання будинку 40 квт. три фази. В гаражі встановлені стабілізатори напруги на кожну фазу. Власний септик з дренажним полем. Будинок має приховані у фасаді водостічні труби які відводять дощову воду у резервуари для дощової води. Також виконана дренажна система біля будинку. Зроблена підготовка для підключення автономного генератора та підготовка для підключення сонячних панелей на даху будинку. Завдяки сучасним енергоефективним рішенням будинок обігрівається без жодного радіатора. У всіх кімнатах водяні теплі підлоги. Вбудована кухонна та побутова техніка європейських виробників (холодильник; СВЧ; духова піч; індукційна електроплита; кухонна витяжка; посудомийна машина; пральна машина; сушильна машина). Освітлення європейських брендів комбінованого типу, з розподіленням на групи, та зонуванням.

Будинок розташований на ділянці площею 20 соток. На подвір’ї виконаний авторський ландшафтний дизайн. Встановлена система автоматично поливу рослин. На території є окрема локація для відпочинку або медитації з штучним водоспадом. Приватність подвір’ю надає жива огорожа по периметру ділянки. Зі сторони вулиці авторський паркан з підсвіткою та автоматичними відкатними воротами.

Власник Андрій
[телефон скрыт]
Деталі
Будинок, 2 поверху, 4 кімнати. Площа ділянки 20 соток. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Газу немає. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення тепловий насос. У будинку є Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Прямий продаж. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний
Андрій
Андрій
Власник
Верифікований профіль
10
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Всі меблі та декоративні рішення у будинку виконані на замовлення по індивідуальному дизайн-проекту.

Планування

Інфраструктура
Поруч знаходяться дві школи, дитячий садок, ресторани та готель.

У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
Історія зміни ціни
25.02.2024 - 30 000 $ 750 000 $
15.01.2024 780 000 $
Адреса
с. Вишеньки, Зоряна, 21