990 000 $
2 115 $/м²
центральная, 134
БЕЗ КОМІСІЇ
468 / 250 / 35 м²
3 поверхи
100 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Від будівельників (з обробкою)
2 дні тому
1 міс. тому
51 (сьогодні 1, вчора 2)
Опис
Перша лінія, прямий вихід на Дніпро, елітне котеджне міні-містечко з цілодобовим контролем доступу. Продається велика земельна ділянка __ соток між Вишеньками та Процевим з житловим та гостьовим будинком; біля власне озеро з рибою, берег укріплений.
Унікальна пропозиція на ринку купівлі-продажу заміської нерухомості Києва. Продається делікатна інтеграція безтурботності та шарму гірських районів Баварії у розслаблену атмосферу заміських котеджних містечок преміум класу під Києвом. Підготовлена ​​для продажу заміська садиба з основним житловим будинком 297 кв.м., гостьовим будинком 76,7 кв.м на просторій земельній ділянці з рибним ставком та прямим виходом до Дніпра. Глибина річки біля приватної набережної дозволяє підходити до берега вітрильним човнам та катерам.
Загальна концепція виставленого на продаж заміського будинку під Києвом між Процевим та Вишеньками на Лівому березі Дніпра навпроти Конча-Заспи та Козина. Релакс з альпійським присмаком, відчуття максимального добробуту та повної приватності. Житловий котедж та гостьовий будинок під Києвом між Процевим та Вишеньками розроблені у стилі класичних баварських фахверків: потужні темні дубові балки ефектно підкреслюють білизну фасаду.
Основний заміський котедж під Києвом без внутрішніх оздоблювальних робіт. Усі базові будівельні роботи житлового будинку-дачі на першій лінії Дніпра між Вишеньками та Процевим завершено:
надійний фундамент;
стіни керамічна цегла, товщина 63 см, фасад утеплений;
дах керамічна черепиця;
склопакети дубові, енергозберігаючі;
до будинку заведено всі комунікації; електрика 40 кВт, свердловина 80 м сертифікована, є тепловий насос.
За планом виставлений на продаж елітний заміський котедж під Києвом на першому поверсі площею 102,8 кв. та висотою 3,49 м передбачає вітальню 35 кв.м, та кухню 31,8 кв.м, гостьовий санвузол, коридори, сходовий майданчик. Простір другого поверху будинку-дачі на березі Дніпра між Процевим та Вишеньками площею 98,7 кв.м включає три спальні, три санвузли, вбиральню, хол, балкон; висота 3,92 м. Бонус – кімната під дахом. Підвальний поверх 95,8 кв.м з топковою та коморою, висота 2.6 м.
Гостьовий будинок виставленої на продаж елітної заміської садиби на березі Дніпра в котеджному містечку навпроти Конча-Заспи та Козина площею 76,6 кв. метрів двоповерховий. Архітектори та дизайнери створили розслаблену атмосферу баварського старовинного будинку: потужні балки, в обробці превалює дуб різних відтінків та камінь.
На першому поверсі гостьового будинку заміської садиби між Вишеньками та Процевим на березі Дніпра приємно відпочивати, влаштовувати кулінарні майстер-класи та дружні застілля. Головна кімната гостьового будинку біля заміського котеджу під Києвом площею 33,2 кв.м поєднує функції вітальні, кухні та їдальні, на підлозі класична кам'яна плитка є санвузол. Для літнього релаксу гостей заміської садиби під Києвом передбачено вихід на відкритий майданчик із замощенням диким каменем; від дощу захищає дах гостьового будинку. Другий поверх гостьового будинку між Вишеньками та Процевом – 30,3 кв.м простору для відпочинку, майстер-спальня із санвузлом, ТБ зона.
Ландшафтний дизайн земельної ділянки з котеджем та гостьовим будинком на першій лінії від Дніпра під Києвом між Процевим та Вишеньками створює настрій безтурботності баварського села на рекламній листівці. З боку виставленого на продаж заміського будинку навпроти Конча-Заспи відкривається вид на дніпровські протоки та острови. Високі дерева при зміні сезонів змінюють колір листя, взимку чистий сніг виблискує на сонці. Навколо доглянутий зелений газон, огорожа виконана у класичному альпійському стилі з лісових дерев.
Як дістатися від Києва до котеджного селища на березі Дніпра. Від Процева або через Вишеньки та Гнідин трасою Т0116 на Бортничі. Найближчий міст на правий берег у Києві – південний. Середня відстань від котеджного селища на березі Дніпра до центру Києва 36-40 км.
Найближче оточення виставленого на продаж заміського будинку на першій лінії Дніпра між Процевим та Вишеньками. Дачні та котеджні селища, бази відпочинку, заміські рекреаційні комплекси з кінними клубами, ліс, річка.
Бажаєте жити чи відпочивати під Києвом в атмосфері баварського села в горах? Телефонуйте, відповімо на всі питання про продаж заміського котеджу з гостьовим будинком, рибним ставком та прямим виходом до Дніпра в елітному котеджному селищі між Вишеньками та Процевим. Запис на огляд підготовленого до продажу об'єкта під Києвом відкритий.
Деталі
Будинок, 3 поверху, 6 кімнат. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 100 соток. Висота стелі 3.7 метра. Вид з вікон на ріку. Планування кімнат Роздільне. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення тепловий насос. У будинку 5 спільних санвузла, туалет / ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені. Є підігрів підлоги. Стеля емульсія. Вікна металопластикові, нові. Тип огорожі - залізобетон. Підвал розташований під будівлею. У будинку є Телевізор, Холодильник, Ліжко, Кондиціонер, Сигналізація, Душова кабіна, Камін. Будинок побудований в 2008 році. Своя каналізація. На території ділянки є сад. У будинка 1 власник, частка власника повна, прописана 1 людина. Загальний стан будинку - Від будівельників (з обробкою). Можливість прописки, охорона. Поруч є річка / озеро. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Торг доречний. Сантехніка в нормальному стані. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
У будинку є
  • Камін
  • Душова кабіна
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Телевізор
LuxGreat
Верифікований профіль
Platinum partner
6
Років на сайті
Активних оголошень 32
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 31609
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Історія зміни ціни
14.09.2024 - 210 000 $ 990 000 $
10.08.2024 + 1 171 257 $ 1 200 000 $
10.08.2024 1 200 000 грн
Адреса
с. Вишеньки, центральная, 134
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.