550 000 $
1 499 $/м²
центральна
БЕЗ КОМІСІЇ
367 / 134 / 89 м²
2 поверхи
20 сот
Будинок
5 кімнат
Від будівельників (з обробкою)
3 тиж. тому
3 тиж. тому
8 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Ймовірно, саме так насправді виглядала садиба родини південних плантаторів із роману «Віднесені вітром». Маєток Тара – символ стійкості, безкомпромісної сімейної підтримки та сили духу, яку не забрати ніяких вітрів. Це місце сили може стати вашим. Продається стильний заміський особняк 362,9 кв. із гостьовим будинком 56,3 кв.м на земельній ділянці 20 соток. Заміський будинок за 19 хвилин їзди від станції метро Славутич, на березі річки Дніпро на південь від Києва, в районі елітної забудови та баз відпочинку біля села Вишеньки.
У заміському будинку під Києвом навпроти Конча-Заспи закінчено основні будівельні роботи, встановлено склопакети, підключено електроенергію 25 кВт. На ділянці з котеджем та гостьовим будинком під Києвом власна свердловина, глибина 80 м.
Архітектори поєднали стиль американських південних плантацій та сучасні технології: зовні основний котедж здається компактним. Насправді планування заміського будинку під Києвом продумане до дрібниць. Головний простір першого поверху заввишки 2,9 м – кухня вітальня з еркером 88,8 кв.м. З вітальні вихід на квадратну терасу – ідеальне місце для ранкової кави. Для прийому гостей чи відвідувачів кімната 21 кв.м., є гостьовий санвузол 5,2 кв.м. Сходи на другий поверх освітлюються світлом з великого вікна.
Корисні доповнення першого поверху заміського будинку під Києвом біля села Вишеньки – котельня-комора 9,6 кв.м. та квадратний гараж 44,6 кв.м. Можна зберігати колекційні ретро автомобілі.
Другий поверх заміського будинку під Києвом на березі Дніпра – приватний простір заввишки 2,88 м. На плані зверніть увагу на виділені апартаменти із трьома кімнатами 29,2, 14,8, 9,9 кв.м та балконом. Вільне призначення – від спальні з вбиральні до майстерні, залу для колекцій, творчої студії. Доповнює приватну зону другого поверху заміського будинку біля села Вишеньки під Києвом дві майстер-спальні 18,2+22,3 кв.м, кожна зі своїм санвузлом.
Незвичайне планувальне рішення біля гостьового будинку біля річки під Києвом. Основне приміщення без перегородок 50 кв.м., великі вікна з трьох сторін, камін плюс санвузол з окремим входом та вікном 6,3 кв.м.
Земельна ділянка 20 соток в адміністративних межах села Вишеньки Київської області. Цільове призначення землі під будівництво та обслуговування житлового будинку. Для облаштування басейну, саду, квітника є велика вільна територія. Поруч злиття двох річок, бігу Дніпра, популярна база відпочинку мисливців та рибалок Вишеньки з причалом для катерів. До найближчого супермаркету 10 хв. пішки.
Заміський будинок з гаражем та гостьовим будинком під Києвом розташований біля головної прибережної вулиці Лівого берега Дніпра. Центральна вулиця проходить від села Вишеньки через котеджні містечка та дачі Києва до Осокорків та Південного мосту.
До популярного у киян торгово-розважального центру River Mall та київського крейсерського яхт-клубу 25 хвилин їзди.
Заповідні місця для шанувальників спокійного відпочинку біля річки, сучасний стильний будинок, власна свердловина, велика ділянка: об'єкт представляє інтерес для покупців та досвідчених гравців ринку елітної нерухомості Києва. Скарлетт О’Хара тут би сподобалося. Це ваша Тара, ваше місце сили. Будинок, що дарує енергію.
Є питання про заміський будинок біля бази відпочинку Вишеньки на березі Дніпра під Києвом? Телефонуйте, запис на огляд об'єкта відкритий. Про цей будинок не можна «подумати завтра», такий об'єкт вимагає уваги сьогодні.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 5 кімнат. Площа ділянки 20 соток. Планування кімнат Роздільне. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Від будівельників (з обробкою). Торг доречний, Вільна. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
LuxGreat
Верифікований профіль
Platinum partner
6
Років на сайті
Активних оголошень 32
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 30595
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Адреса
с. Вишеньки, центральна
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.