1 150 000 $
3 605 $/м²
Садова вул.
ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ КМ Green Hills
319 / 295 / 20 м²
2 поверхи
10 сот
Будинок
5 кімнат
Дизайнерський ремонт
сьогодні
3 міс. тому
184 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Будинок це те місце, куди хочеться повертатися і не злякає будь-що, поки є будинок, а в ньому рідні люди!

Будинок, який пропоную купити у відомому котеджному містечку Green Hills - це найкраще містечко на пагорбах, адже тут добре спиться, приємно гуляється і безпечно живеться.

Якщо Ви коли небудь задавали собі питання - в чому щастя, то думаю - це коли є кому побажати Доброго ранку, На добраніч, а ще просто знати, що дома тебе чекають і тобі є куди та до кого поспішати….

Тому поспішайте купити цей абсолютно новий будинок із щойно завершеним ремонтом, бо як відомо Ремонт — це купа роботи, яку виконують група кваліфікованих осіб і як показує практика - завжди дорого, особливо тепер!

Тепер про будинок… Скажу так, будинок має назву RICHMOND і ззовні це будівля, яка відповідає вимогам та концепції американського містечка в Україні, а от по плануванню це унікальний будинок в якому об’єднано два проекти і тому комфортний завдяки архітектурним рішенням.
По плануванню, на першому поверсі будинку розташувалися вітальня, окремо зал з каміном для прийому гостей та кухня на якій навіть якщо Ви не любите готувати - захочете творити кулінарні шедеври, оскільки для цього налаштує правильно розділені зони, такі як стіл-острів, техніка і навіть освітлення, а також погріб-підвал, який можете облаштувати під власні потреби.

Також на першому поверсі є кімната, яку Ви можете облаштувати собі як кабінет, який при необхідності може бути гостьовою спальнею і все це можна зробити за допомогою правильно підібраних меблів.

У надшвидкому сучасному світі краще жити в будинку з гаражем для 2-х авто, який за потреби може бути приміщенням для зберігання велосипедів чи інших речей потрібних у побуті та, що саме головне мати простору терасу для відпочинку та басейн.
Окрім вищесказаного на першому поверсі є окреме приміщення у якому розташувалася котельня з усім обладнанням, система фільтрування води, окрема пральня, гардероб та окремий санвузол.

На другому поверсі будинок має 3 окремі спальні - основну з гардеробом та особистим санвузлом з ванною та ще дві спальні і у обох є гардероби. Також на поверсі є санвузол для цих спалень, вхід у який знаходиться у коридорі.

Особливість даної пропозиції - це в першу чергу те, що це новий будинок загальною площею 319 кв.м. (площа приміщень 295 кв.м.) із повністю завершеним новим ремонтом і знаходиться він в котеджному містечку закритого типу з усіма функціонуючими об’єктами інфраструктури (дитячий сад, школа, міні маркет, BBQ, дитячі та спортивні площадки, кав’ярня).

Крім того Домоволодіння має ряд важливих рішень таких, як басейн, розширену терасу, налаштовану систему поливу і ландшафтний дизайн з озелененням та деревами.
Таким чином на 9,81 сотках Ви отримаєте комфортний маєток, який створений, щоб насолоджуватися заміським життям, не витрачаючи при цьому багато часу для доїзду у місто (до Києва 10 км. по Одеській трасі)

Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд, а ще краще одразу про купівлю без %.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 5 кімнат. Площа ділянки 10 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - водопровід, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку є Шафа, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна, Камін. Централізована каналізація. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Торг доречний. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
Верифікований профіль
1
Рік досвіду
1
Рік на сайті
Активних оголошень 29
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 72705
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
У будинку є
  • Камін
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Шафа
Адреса
с. Віта-поштова, Садова вул.