1 200 000 $
3 785 $/м²
Садова вул.
ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ КМ Green Hills
317 / 284 / 33 м²
2 поверхи
10 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 міс. тому
38 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Пропоную купити готовий будинок із сучасним стилем дизайну у котеджному містечку Green Hills.

Green Hills - це мальовничий рай, адже тут добре спиться та приємно гуляється.
Будинок, який пропоную купити, розташований в містечку бізнес класу, і це простір, який ідеально підходить для сімейного проживання.
Домоволодіння має територію 9,43 соток на якій будинок площею 327 кв.м. + мансарда. Цей будинок буде неоціненним надбанням для тих, хто насправді шукає комфорт, престиж та елегантність в одному об'єкті.

Тому поспішайте купити цей відносно новий будинок із завершеним ремонтом, бо як відомо Ремонт — це купа роботи, яку виконують група кваліфікованих осіб і як показує практика - завжди дорого.

Будинок має назву СALGARY і ззовні це будівля, яка відповідає вимогам та концепції саме цього американського містечка в Україні, а от по плануванню це дуже популярніший проект у містечку.

Площа кімнат обох поверхів.
Перший:
Вітальня з кухнею - 86,6 м²
Комора кухні – 4,1 м²
Кладовка під сходами – 5 м²
Санвузол – 2,6 м²
Пральня – 3,7 м²
Кімната/кабінет – 13,6 м²
Гараж – 40,2 м²
Котельня – 5,8 м²
Тераса – 34,7 м²

Другий:
Хол та сходи – 17,1 м²
Головна Master bedroom (спальня, санвузол, гардероб) – 45,3 м²
Дитяча спальня – 14,3 м²
Гардероб – 4,6 м²
Спальня – 20 м²
Друга Master bedroom (спальня, санвузол, гардероб) – 25,1 м²
Санвузол – 4,4 м²

По плануванню, на першому поверсі будинку розташувалися вітальня з каміном та кухнею на якій навіть якщо Ви не любите готувати - захочете творити кулинарні шедеври, оскільки для цього налаштує правильно розділені зони, техніка і навіть освітлення. Також на першому поверсі є кімната, яку Ви можете облаштувати собі як кабінет, який при необхідності може бути гостьовою спальнею і все це можна зробити за допомогою правильно підібраних меблів.
У над швидкому сучасному світі краще жити в будинку з гаражем для двох авто, який за потреби може бути приміщенням для зберігання велосипедів чи інших речей потрібних у побуті та, що саме головне мати простору терасу, яка має надважливе значення де такі різні але найрідніші один одному люди збираються разом і це не тільки рідні але і друзі також.

Окрім вищесказаного на першому поверсі є окреме приміщення у якому розташувалася гардеробна, котельня з усім обладнанням, пральня та окремий санвузол.

На другому поверсі будинок має 3 окремі спальні - основну з гардеробом та особистим санвузлом де є і душова кабіна і ванна та ще дві спальні одна з яких має особистий гардероб. Є також санвузол для цих спалень, вхід у який знаходиться у коридорі.
Особливість даної пропозиції - це те, що це готовий для переїзду будинок і знаходиться він в унікальному котеджному містечку з усіма функціонуючими об’єктами інфраструктури (дитячий сад, школа, мінімаркет, BBQ, дитячі та спортивні площадки, кавярня).

Крім того Домоволодіння має ряд важливих рішень таких, як власний будинок BBQ, декоративне озеро з рибами і на ділянці вже ростуть високі дерева по периметру паркану.
Таким чином на 9,43 сотках Ви отримаєте комфортний котедж, який створений, щоб насолоджуватися заміським життям, не витрачаючи при цьому багато часу для доїзду у місто (до Києва 10 км. по Одеській трасі)

Запрошую Вас на огляд будинку, який може стати Вашою новою оселею.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 6 кімнат. Матеріал стін - цегляний. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 10 соток. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 10 метрів. Газ природний. Холодна вода - водопровід, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку 4 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Є сантехніка. Є підігрів підлоги. В будинку немає балконів. Тип кухні - кухня-їдальня. Є дах. Тип огорожі - дерево. У будинку є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 2020 році. Централізована каналізація. На території ділянки є прибудова. В квартирі немає прописаних. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, річка / озеро, ліс. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
Верифікований профіль
1
Рік досвіду
1
Рік на сайті
Активних оголошень 26
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 75770
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Адреса
с. Віта-поштова, Садова вул.