84 375 $
750 $/м²
112.5 / 60.79 / 15.66 м²
поверх 9 з 9
Українська цегла
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
3 тиж. тому
0 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Житловий комплекс «Квартал Краківський» в с. Вовчинець знаходиться на відстані чотирьох кілометрів від центру Івано-Франківська.
У ході будівництва ЖК на вул. Чумака будуть використовуватися європейські технології. Він буде складатися з чотирьох семиповерхових будівель. Бетонний каркас будівель забезпечує їм підвищену сейсмостійкість.
Фасади будинків будуть викладені з цегли та утеплені пінопластом товщиною не менше 15 см.
«Квартал Краківський» - житловий комплекс, розташований в екологічно чистому передмісті Івано-Франківська.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Українська цегла, в квартирі 4 кімнати, висота стелі 2.8 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення індивідуальне - котел газовий. В квартирі 3 спільних санвузла. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2024 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, річка/озеро
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 9
Останній візит на сайт 4 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Панорамні вікна, засклені енергозберігаючими склопакетами, дадуть можливість милуватися видами на лісопарк і річку. Установка вхідних броньованих дверей надійно захистить вашу сім'ю від будь-якої небезпеки. У деяких резиденціях є димарі під каміни.

Інфраструктура
Проєктом передбачено спортивний комплекс, що складається з тенісного корту і футбольного міні-поля. Тут же в спеціальних приміщеннях будуть перебувати роздягальні.
Комплекс матиме власний дитячий сад, так що батьки можуть бути спокійними за влаштування своїх чад в дошкільний заклад.
Також передбачено обладнання паркінгу європейського зразка. Бажаючі зможуть придбати тут гаражні бокси.
У передмісті добре розвинена інфраструктура. Є кілька великих торгових центрів, банкомати і відділення побутового обслуговування.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.