140 000 $
791 $/м²
Степана Бандери
БЕЗ КОМІСІЇ
177 / 74.6 / 26 м²
3 поверхи
9 сот
Будинок
4 кімнати
Незавершений ремонт
сьогодні
7 міс. тому
515 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Приватний будинок по вулиці Степана Бандери, в селищі Зубра, Пустомитівського району, міста Львова.
Будинок розташований в добре заселеній частині селища, з двома асфальтовими під'їзними дорогами, на відстані 1.5 км від кільцевої дороги, за 7 хвилинах від маршрутки, в 3 км від Сант -Барбари, та в 6 км від Ашан-Сокільники. Дім збудований на ділянці прямокутної форми 0.0897 га, за кільцевою дорогою, під лісом (третя ділянка від лісу), на пагорбі. Житло будувалося для сім'ї, не на продаж. Зданий в експлуатацію на при кінці 2008 року. Один власник. Загальна площа будинку 177,1 кв.м, житлова площа 74,6 кв.м. Є гараж-майстерня.
Дім побудований за сучасним проєктом. Конструктивно – це моноліт (носійні стіни – суцільно армований надміцний залізобетон B25 (М350), що повністю виключає будь-які тріщини, просідання. Всі перекриття – фабричні плити підвищеної міцності (до 800 кг/м.кв.; з напруженого бетону М500; робилось на ДСК під замовлення). Надзвичайно потужний монолітний фундамент. Весь будинок дренажовано з відводом у каналізацію.
Утеплення – пінополістирол (10 см). Вся будівля зовні й зсередини оштукатурена(дуже якісні матеріали/робота) та оздоблена декоративним кахлем «під цеглу». Взимку помешкання тепле (витрати на опалення мінімальні), та прохолодний влітку. Завдяки розумній розгалуженій системі вентиляції створене комфортне середовище у кожному приміщенні.
Дах – полімер піщана черепиця; пластикові вікна Salamander, з додатковими з’ємними захисними сітками від комах.
Всі комунікації: газ, вода, центральна каналізація, оптичний інтернет (належать до Львова), електрика (Пустомитівський РЕМ).
Опалення – водяне (2 котли: газовий німецький котел "Vaillant", та електричний котел (Україна) 32 кВт); італійські алюмінієві батареї (окремий підвід до кожної батареї). Тепла підлога (коридор, ванна, кухня) на першому поверсі. На великій кухні-вітальні норвезька дров'яна піч Jotul F100
Гаряча вода: або газ, або електробойлер Ariston (100 літрів).
Електрика: 3-х фазна, потужністю 15 кВт, з можливістю вибору фази. Вся електрика проведена міддю. Є заземлення. Двотарифний електролічильник.
Оселя – трирівнева (найвища точка даху 11 метрів), підвал на пів будинку, великий простір під дахом на пів будинку. У будові є сходи з дубового масиву.
Житлова площа складається з великої кухні-вітальні, двох дитячих кімнат, зали й спальні. Також є 2 санвузли та гардеробна. Підлога – кахель та ламінат німецького виробництва. Стіни – художнє тинькування, та декоративний кахель «під цеглу».
Дім продається разом з побутовою технікою (пральна машина, варочна поверхня та електродугова шафа Gorenje, потужна витяжка, холодильник Bosch, посудомийна машина Siemens), супутниковим телебаченням і меблями.
На ділянці молодий плодовий сад створений з поєднання сучасних сортових карликових дерев та дерев великого розміру, також є екзотичні дерева (персики, абрикос, інжир, хурма, айва), плодові кущі (смородина, порічки, лохина, садова ожина та малина). Плодючий виноградник на опорних шпалерах. Крім саду невеликий ландшафт з сортовими кущами троянд, гортензій, магнолій та ялівців, та безліч багаторічних цікавих квітів і пряних трав. Також є невеличка відкрита альтанка та великий критий дровник. Навколо будинку – натуральна бруківка.
Код об'єкта 125.
Додаткова інформація за телефоном: [телефон скрыт], Яна, АН Малінка.
Деталі
Будинок, 3 поверху, 4 кімнати. Площа ділянки 9 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Опалення котел газовий. Централізована каналізація. Загальний стан будинку - Незавершений ремонт. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
Malinka Real Estate
Верифікований профіль
7
Років досвіду
3
Рекомендації
10
Місяців на сайті
Активних оголошень 27
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1855
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Зубра, Степана Бандери