5 000 $/міс
250 / 180 / 50 м²
поверх 5 з 11
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 тиж. тому
13 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Зустрічайте ранок на відкритому балконі з видом на Маріїнський парк, високі дерева та широкий Дніпро. Спів птахів у центрі ділового та політичного життя столиці України – звичний звуковий ряд для орендарів елітної квартири у будинку на Грушевського 9а у Києві.
Підтвердіть високий статус без зайвих пояснень: оформіть довгострокову оренду квартири 250м² у житловому комплексі преміум класу Маріїнського Парку. Знайомий кожному киянину та сотням іноземних VIP гостей столиці України житловий комплекс на Грушевського 9а, Печерський район. Підземний паркінг з ліфтом, цілодобовий контроль доступу, власна компанія, що управляє, виключно респектабельне оточення.
Елітна квартира в центрі Києва з дизайнерським ремонтом здається в оренду респектабельним орендарям з виправданими амбіціями. Локація, планування, логістика, ергономіка, колір, форма, лінії, ритміка, фактури простору квартири працюють на синтез енергії успіху, фінансового та особистого благополуччя.
Головний акцент орендної квартири у Печерському районі Києва з видом на Маріїнський парк – дизайнерський арт-об'єкт, стіна з ефектом металік у кабінеті спальні головного орендаря квартири у центрі Києва. Динаміка рельєфної інсталяції ставить особливий ритм простору, гармонізує хаос, відновлює рівновагу, допомагає приймати вірні рішення, притягує успіх.
Загальна площа орендної квартири в Києві 250 м², громадський простір є модерновою анфіладою зі скляними перегородками та функціонально-просторовим зонуванням:
стильна кухня з робочим островом 30м² перетікає до столової зони з акцентною люстрою;
продовжує відкритий простір простора вітальня з домашнім кінотеатром та панорамним видом на парк із відкритого хай-тек балкону;
завершує анфіладу ефектний кабінет-спальня з арт-об'єктом.
Доповнює основну композицію квартири в оренду у центрі Києва дві окремі спальні із санвузлами. Перша спальня оформлена в колоніальному стилі, друга – мікс хай-тек та мінімалізму стильної дитячої кімнати.
До послуг орендарів елітної квартири в центрі Києва окрема комора-пральня, вбиральня, місткі системи зберігання в холі та кабінеті. Основна ванна кімната з двома тропічними душами, ванною-купіллю на подіумі створює враження бездоганної гармонії.
Приємне доповнення - відкритий балкон із садовими меблями та видом на парк. Великі вікна забезпечують тривалу природну інсоляцію кімнат. Квартира для здачі в оренду розташована на п'ятому поверсі – на рівні верхівок дерев, поряд із співочими птахами Маріїнського парку.
Дизайнерський ремонт орендної квартири у центрі Києва передбачав тотальне сучасне інженерне оснащення кожного сантиметра простору: систему опалення, водопостачання, вентиляції, електропостачання розроблено з урахуванням інтенсивної експлуатації протягом десятиліть.
Орендарі VIP квартири на Грушевського 9а у центрі Києва отримують готовий функціональний представницький житловий простір з оздобленням преміальними матеріалами, брендовою побутовою технікою та сантехнічним обладнанням.
Усі житлові кімнати оформлені колекційними корпусними та м'якими меблями, світильниками, домашнім текстилем. Розроблено систему сценарного освітлення для різного настрою мешканців, у спальнях штори блекаут.
Додаткові бонуси орендаря елітної квартири з трьома спальнями біля Маріїнського парку Печерського району Києва: паркомісце в підземному паркінгу, система доочищення води. Важлива для орендарів елітної квартири в Києві ефективна компанія, що управляє, яка підтримує в належному стані всі системи життєзабезпечення житлового комплексу, допомагає з дрібним ремонтом.
До уваги потенційних орендарів квартири в житловому комплексі преміум класу на Грушевського 9 а:
найближче оточення – Кабінет Міністрів, Міністерство охорони здоров'я, бізнес-центри класу А з конгрес-, виставковими та конференц-залами, коворкінгами, гібридними та класичними офісами;
вранці в Маріїнському парку та на стежках поблизу Аскольдової могили безпечно займатися бігом і прогулюватися;
відстань до станції метро Арсенальна 70 метрів; червона лінія, одна зупинка до Хрещатика;
у кроковій доступності легендарна Києво-Печерська лавра, Співоче поле, монумент Батьківщині-матері, Мистецький Арсенал;
поблизу квартири в елітному житловому комплексі на Грушевського 9а посольства, офіси міжнародних корпорацій та українських холдингів;
спортивні клуби, супермаркети, бутіки, ресторани, McDonald's, кав'ярні, паби, салони краси у радіусі від 50 до 500 метрів.
Оренда квартири у найзнаковійшому житловому комплексі центру Києва забезпечує високий рівень якості життя, особистої безпеки та комфорту. Парки та Дніпро формують особливе позитивне міське середовище: епіцентр найважливіших подій в оточенні чудової природи.
Є питання щодо оренди квартири з видом на Маріїнський парк у центрі Києва? Телефонуйте, погодимо час онлайн та особистої зустрічі. Запис на перегляд квартири орендарями формується.
Деталі
Будинок - Українська цегла, в квартирі 4 кімнати. Вид з вікон на парк. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 3 роздільних санвузла, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Є підігрів підлоги. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2003 році. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Охорона. Поруч є школа, дитсадок, супермаркет, парк. Надання документів. Сантехніка в нормальному стані. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
LuxGreat
Верифікований профіль
1
Рекомендація
6
Років на сайті
Активних оголошень 21
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 15095
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Адреса