Фільтри
205 оголошень
205 оголошень
CITY LIVE
ділянка за адресою Шевченка ділянка за адресою Шевченка ділянка за адресою Шевченка
15 000 $
1 429 $/сот

Шевченка

ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
під забудову
10.5 сот
сьогодні Дод: 1 міс. тому
Продається земельна ділянка під будівництво в центральній частині села Угринів, що знаходиться за 5,5 км до центру Івано-Франківська. Площа ділянки 10,5 сот. Документи готові до переоформлення. Світло та газ біля ділянки. Телефонуйте для оперативного показу та уточнення деталей.
Рієлтор
CITY LIVE
ділянка за адресою Івасюка вул. ділянка за адресою Івасюка вул. ділянка за адресою Івасюка вул.
86 500 $
4 220 $/сот

Івасюка вул.

ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
сільгосппризначення
20.5 сот
сьогодні Дод: 3 міс. тому
Продається ділянка СТ Бистриця Надвірнянська! Каскад, Епіцентр! Продається земельна ділянка (20,5 сотих) в Ст Бистриця Надвірнянська. По вулиці побудовані будинки. Локація хороша як і для будівництва приватного будинку так і для дачного. є можливість проведення світла, електроопора проходить біля самої ділянки. Ділянка двостороння, можливість заїзду з обох алей Телефонуйте для уточнення всіх деталей.
Рієлтор
ділянка за адресою Перехідна вул. ділянка за адресою Перехідна вул. ділянка за адресою Перехідна вул.
43 500 $
80 $/сот

Перехідна вул.

ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
під забудову
544 сот
сьогодні Дод: 3 дні тому
Зниження ціни!!! Терміново продам земельну ділянку 0.0544 га під індивідуальне будівництво, центр міста ( район Княгинен), вулиця Перехідна , всі комунікації біля ділянки. Також можна придбати сусідню ділянку . Телефонуйте, домовимось про показ. [телефон скрыт]
Рієлтор
ділянка за адресою с. Яблуниця, ділянка за адресою с. Яблуниця, ділянка за адресою с. Яблуниця,
105 000 $
5 000 $/сот

с. Яблуниця,

ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
під забудову
21 сот
сьогодні Дод: 9 міс. тому
Автентична карпатська архітектура, безкрає пасовисько з корівками та різнотрав'ям наділяють цих 0,21 га неймовірно затишною атмосферою, її доповнюють кущі чорниці та брусниці прямо під ногами. Рельєфна ділянка, що розташована на одному з пагорбів с. Яблуниця, зі всіх боків оточена горами: Говерла та Петрос з одного боку і Синяк та Хом'як з іншого. Окрім цього зі земельної ділянки відкривається чудовий краєвид на село та карпатські хвойні ліси. Призначення ділянки під індивідуальне житлове будівництво. Під'їзд по ґрунтовій дорозі. Доступний для будь-якого авто. А до гірськолижного курорту "Буковель" - як рукою сягнути.
Рієлтор
ділянка за адресою с. Яблуниця, Карпатська ділянка за адресою с. Яблуниця, Карпатська ділянка за адресою с. Яблуниця, Карпатська
518 000 $
3 500 $/сот

с. Яблуниця, Карпатська

ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
сільгосппризначення, під забудову
148 сот
сьогодні Дод: 1 міс. тому
Пропонуємо Вашій увазі унікальну земельну ділянку в Яблуниці, загальною площею 1.48 гектара. Це виняткове місце розташування, забезпечене зручним доїздом і чудовим краєвидом. Ділянка розташована всього за 400 метрів від центральної дороги. З цієї земельної ділянки відкривається захоплюючий вид на навколишній ландшафт та гори, такі як Говерла і Петрос. Це місце створено для тих, хто цінує природну красу і бажає насолоджуватися неперевершеними пейзажами. Додатковою перевагою є можливість придбання ділянки як цілої 1.48 гектара, або ж з розподілом на менші частини, починаючи від 5 сотих. Не пропустіть можливість придбати цю унікальну земельну ділянку, яка поєднує в собі зручне розташування т...
Рієлтор
ділянка за адресою с. Микуличин, Стави ділянка за адресою с. Микуличин, Стави ділянка за адресою с. Микуличин, Стави
186 000 $
1 500 $/сот

с. Микуличин, Стави

ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
під забудову
124 сот
сьогодні Дод: 2 міс. тому
Продається ділянка в Микукличині загальною площею 1.24 га, призначена для будівництва. На ділянці розташований невеликий будиночок. По межі ділянки проходить лінія електромережі, є два під'їзди, а сама ділянка має невеликий нахил. Також по нижній межі протікає гірський струмок. З ділянки відкривається прекрасний вид на ліс та гори.
Рієлтор
Акцент
ділянка за адресою с. Яблуниця, Польова ділянка за адресою с. Яблуниця, Польова ділянка за адресою с. Яблуниця, Польова
144 000 $
2 400 $/сот

с. Яблуниця, Польова

ПРЕМІУМ
під забудову
60 сот
вчора Дод: 3 р. 4 міс. тому
Продам земельну ділянку під забудову с. Яблуниця, Івано-Франківської області Майже кожен, хоч інколи мріяв про затишний будиночок "загублений" серед дикого лісу в горах. Прокидатись з криками хижих птахів; проводжати червоне сонце, що котиться за гірські вершини; дивлячись у ліс, поринати в світ дитячої казки. Та варто лише прогулятись 1,5 км одним з найкрасивіших пішохідних маршрутів Карпат - і Ви опинитесь на найвищий точці найкращого українського курорту Bukovel з усіма його принадами – гірськолижними витягами, санними трасами, магазинами і колибами Саме таке місце - ділянка "Загублений світ" над Чорною Тисою (в Новому Буковелі). Про ділянку: S – 60 соток для будівництва будинку та госп...
Рієлтор
CITY LIVE
ділянка за адресою с. Клузів, ділянка за адресою с. Клузів, ділянка за адресою с. Клузів,
6 400 $
1 185 $/сот

с. Клузів,

ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
сільгосппризначення
5.4 сот
вчора Дод: 3 дні тому
Ділянка сільськогосподарського призначення, для індивідуального садівництва Площа ділянки становить 5.4 сот. це хороше місце для втілення ваших творчих ідей у створенні саду чи городу. Ділянка розташована у Клузеві. Вона знаходиться в 9 кілометрах від центру міста, що забезпечує зручний доступ до всієї необхідної інфраструктури. Звертайтеся за додатковою інформацією або щоб домовитися про перегляд ділянки.
Рієлтор
STATUS
ділянка за адресою смт. Лисець, Миру ділянка за адресою смт. Лисець, Миру ділянка за адресою смт. Лисець, Миру
12 000 $
1 200 $/сот

смт. Лисець, Миру

ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
під забудову
10 сот
сьогодні Дод: 1 р. тому
Продається дві ділянки по 10сот. Розмір 1 ділянки 20х40 Розмір двох 40х50, гарної прямокутної форми. Ділянки розташовані на початку смт. Лисець 3 лінія від дороги, за рахунок цього не чути шуму від центральної дороги. Ідеальне місце для побудови будинку вашої мрії, всі комунікації поруч. Є можливість придбати ділянки як разом так і окремо.
Рієлтор
10 000 $
1 000 $/сот

с. Черніїв, Урочище Біля Головки, 11

БЕЗ КОМІСІЇ
сільгосппризначення
10 сот
вчора Дод: 6 днів тому
Продається земельна ділянка під сільське господарство. Площа - 10 соток. Ціна - 10000$ Детальніше - за номером телефону.
Рієлтор
CITY LIVE
47 250 $
1 350 $/сот

Дорошенка

БЕЗ КОМІСІЇ
сільгосппризначення, під забудову
35 сот
сьогодні Дод: 2 тиж. тому
Продається земельна ділянка в с. Підлужжя. Площа ділянки 35 сотих. Для будівництва будинку 23 сотих та 12 сотих для селянськоко господарства. Рівнинна ділянка. Поруч є комунікації.
Рієлтор
CITY LIVE
36 500 $
1 304 $/сот

Монастирська

БЕЗ КОМІСІЇ
під забудову
28 сот
сьогодні Дод: 8 міс. тому
Продається земельна ділянка в с. Посіч ( 11 км. від Івано-Франківська ). Площа ділянки 28 сотих. На ділянці побудовано: літня кухня з господарськими приміщеннями, фундамент для будівництва будинку ( є готовий проект ), колодязь, зона барбек'ю. Проведено світло. Поруч є ліс.
Рієлтор
CITY LIVE
15 500 $
1 550 $/сот

БЕЗ КОМІСІЇ
під забудову
10 сот
сьогодні Дод: 1 тиж. тому
Продається ділянка в селі Черніїв біля річки Бистриця Надвірнянська, 5 хв від Івано-Франківська. Площа: 10 сот. (0,1 га). Призначена під будівництво, можливе ведення комерційної діяльності. Можливе проведення світла та газу (комунікації поруч). Для додаткової інформації та огляду телефонуйте.
Рієлтор
CITY LIVE
24 500 $
2 227 $/сот

Молодіжна

БЕЗ КОМІСІЇ
під забудову
11 сот
сьогодні Дод: 4 міс. тому
Земельна ділянка під забудову в с. Чукалівка Продається земельна ділянка під забудову площею 11 сот. в селі Чукалівка. Поруч є всі комунікації. Світло та газ. На сусідній вулиці - міська каналізація. В наявності план на будівництво будинку. Для огляду телефонуйте.
Рієлтор
CITY LIVE
22 000 $
4 151 $/сот

Івасюка вул.

БЕЗ КОМІСІЇ
сільгосппризначення
5.3 сот
сьогодні Дод: 2 міс. тому
Земельна ділянка 5,3 сотих, СТ Бистриця Надвірнянська. Продається земельна ділянка загальною площею 5,3 сот в СТ Бистриця Надвірнянська по 3 алеї. Ділянка має заїзд шириною 2 м з основної дороги, форма ділянки 20 метрів на 24 метра, загальна площа 5,3 сот. Заїзд до ділянки з вулиць Івасюка район Брати (Хоткевича). Біля ділянки побудовані будинки. Локація хороша як і для будівництва приватного будинку так і для дачного. Телефонуйте для уточнення усіх деталей.
Рієлтор
CITY LIVE
16 000 $
372 $/сот

с. Цуцилів, Набережна, 39

БЕЗ КОМІСІЇ
під забудову
43 сот
сьогодні Дод: 2 міс. тому
Продається земельна ділянка 43 сот під Будівництво, Цуцилів!! Продається земля 43 сот, правильної форми, розміром 55 метрів на 75 метрів під Будівництво! На ділянці знаходить старий будинок, є поштова адреса, підключене світло, вдарена свердловина на воду. Газ проходить біля самої ділянки. Внизу ділянки є невелике озеро, при необхідності можна збільшити. Територія огороджена та навколо ростуть дерева. Заїзд до ділянки 600 метрів із траси Т0906 (Івано-Франківськ – Буковель)!
Рієлтор
CITY LIVE
34 400 $
5 333 $/сот

Івано-Франківськ, СТ Бистриця Надвірнянська

БЕЗ КОМІСІЇ
сільгосппризначення
6.45 сот
сьогодні Дод: 3 міс. тому
Продам земельну ділянку 6,5 сотих, район Хоткевича, Івасюка. Продається дві земельня ділянка загальною площею 6,5 сот в СТ Бистриця Надвірнянська по 3 алеї. Ділянка має прямокутну правильну форму розміром 15 метрів на 42 метра, є колонка на воду та є можливість провести світло (електрична лінія проходить біля ділянки) Заїзд до ділянки з вулиць Івасюка район Брати (Хоткевича). Біля ділянки побудовані будинки. Локація хороша як і для будівництва приватного будинку так і для дачного. Телефонуйте для уточнення усіх деталей.
Рієлтор
CITY LIVE
60 900 $
5 161 $/сот

Івасюка вул.

БЕЗ КОМІСІЇ
сільгосппризначення
11.8 сот
сьогодні Дод: 4 міс. тому
Продам земельну ділянку 11,8 сотих, район Хоткевича Івасюка. Продається дві земельні ділянки загальною площею 11,8 сот в СТ Бистриця Надвірнянська по 3 алеї. Перша ділянка має прямокутну правильну форму розміром 15 метрів на 42 метра, є колонка на воду та є можливість провести світло (електрична лінія проходить біля ділянки) Друга ділянка має заїзд шириною 2 м, форма ділянки 20 метрів на 24 метра, загальна площа 5,3 сот. Заїзд до ділянки з вулиць Івасюка район Брати (Хоткевича). Біля ділянки побудовані будинки. Локація хороша як і для будівництва приватного будинку так і для дачного. Телефонуйте для уточнення усіх деталей.
Рієлтор
CITY LIVE
108 000 $
3 375 $/сот

Яремче, Назарія Яремчука

БЕЗ КОМІСІЇ
під забудову
32 сот
сьогодні Дод: 7 міс. тому
Продаж земельної ділянки в м. Яремче під БУДІВНИЦТВО! Ділянка знаходиться неподалік від центральної дороги по вулиці Н. Яремчука, заїзд асфальтований. Поруч є головні комунікації – газ та світло. Загальна площа ділянки 32 сотих - під будівництво. Кадастровий номер ділянки 2611000000:09:005:0079 Геолокація 48.480050 24.585717 Територія ділянки повністю вирівняна, готова для ведення будівництва. Хороша локація для створення готельно-ресторанного бізнесу. Неподалік проходять туристичні маршрути. Телефонуйте, щоб уточнити деталі та домовитись про показ у зручний для вас час.
Рієлтор
CITY LIVE
12 000 $
1 132 $/сот

с. Клузів, Лесі Українки

БЕЗ КОМІСІЇ
під забудову
10.6 сот
сьогодні Дод: 9 міс. тому
Земля під будівництво! 10,6 сотих, Клузів! Продається земельна ділянка площею 10,6 сотих для будівництва і обслуговування житлового будинку, розміри ділянки 18 м * 60 м. Ділянка знаходиться в с. Клузів, неподалік Сільської ради. Є можливість підключення газу та світла. Поруч побудовані особняки. Хороша локація, 7 км від Центру міста. Телефонуйте, щоб уточнити деталі та домовитись про показ у зручний для вас час.
Рієлтор