55 000 $
10 000 $/сот
під забудову
5.5 сот
1 міс. тому
1 міс. тому
3 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продається земельна ділянка з будиночком від власника, яка розташована не березі обвідного каналу в м. Києві, Дарницький район, Осокорки, садове товариство «Південне», за адресою садова вулиця 167, це 3 км від станції метро Славутич та 5 км від станції метро Осокорки. Ходить маршрутне таксі до метро.
Площа земельної ділянки 0,0553 га, асфальтований під’їзд до самих воріт, від основної дороги (вул. Центральна) до ділянки 150-200 метрів. Частина ділянки це берег обвідного каналу, є можливість за рахунок цього збільшити ділянку та зробити власний невеличкий оазис на берегу.
На ділянці яма септик, є скважена, проведено світло. Неподалік ділянки дуже гарна інфраструктура, а саме розташовані, школа, дитячий садок, зупинка транспорту, АТБ, СТО, базар, є пляж та заклади харчування, ресторани тощо.
По документах окремо ділянка та садовий будинок (є вся технічна документація і можливість побудувати новобудову). Все повністю готово для укладання договору-купівлі продажу.
Один власник. Продаж від власника без комісії, можливий торг.
На фото все як є, зроблені були в минулому році, також є скріни з локацією. Всі питання по телефону з 9:30 до 21:00.
Можу скинути відео на вайбер або телеграм.
Деталі
Земельна ділянка, Розміром 5.5 соток. Призначення ділянки - Під забудову. Є електрика. Газу немає. Холодна вода - свердловина. Тип огорожі - сітка. На території ділянки є сад. Комунікаційні споруди - трансформаторна підстанція, газорозподільна станція. Немає каналізації. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка / озеро. Земля приватизована. Документи на земельну ділянку: свідоцтво про право на спадщину за законом. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж. Заїзд до земельної ділянки - асфальт
Євгеній
Євгеній
Власник
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
Київ, Дарницький р-н, 8000000000:90:548:0008 кадастровий номер