100 000 грн
2 092 грн/м²
торгівельне приміщення, приміщення вільного призначення
47.8 м²
сьогодні
1 міс. тому
7 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продається приміщення у стрімко розвиваючомуся житловому комплексі " Сіті Лейк", що в Білогородці.. Прокачане під кав'ярню. Пропрацювало як кав'ярня 3 роки. Загальна площа 47.8 м.кв. Є санвузол, та підсобне приміщення, яке можна використовувати під кухню. Встановлено професійну очистку води Екософт. Є бойлер.
Продаж приміщення можливий, як окреме приміщення, а також, як готовий бізнес з обладнанням та меблями. Придатне до використання. Інші деталі по телефону, або при зустрічі.
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Клас A, Приміщення в житловому будинку, Готова будівля, Приміщення вільного призначення, Торгівельне приміщення. Цокольне приміщення, У будівлі 7 поверхів. Електрика підключена. Немає телефону. Газу немає. Холодна вода - водопровід, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. Є санвузол. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, в нормальному стані. Немає підвалу. Є під охороною автопарковка. Централізована каналізація. Сигналізація. Будинок побудований в 2017 році. Кондиціонер. Поруч є зупинки, супермаркет, ресторан. Будівлю приватизовано. Документи на об'єкт нерухомості: свідоцтво про право власності на житло (при приватизації). Терміново, Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. В нормальному стані. Інтернет дротовий (кабельний)
Тамара
Тамара
Власник
4
Роки на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.