250 000 $
1 724 $/м²
Столична, 56б
Комісія 2.5%
145 / 52.6 / 30.7 м²
2 поверхи
6 сот
Будинок
4 кімнати
Дизайнерський ремонт
2 дні тому
1 міс. тому
48 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Ідеальний будинок для комфортного життя! Власний двір, поруч ліс!

Продається 4-кімнатний 2-поверховий будинок у коттеджному містечку «Європа» в Білогородці (Шевченкове), на вулиці Столичній, 56б. Стан житла перевершить усі ваші сподівання. Затишок та дизайнерське рішення спостерігається не тільки в загальній картині, але й у дрібницях.

Функціональність та продуманість в кожному квадратному метрі. Робилось все для себе. Меблі та техніка в ідеальному стані — залишається та входить у вартість. У будинку майже ніхто не жив, все нове. Ремонт підійде під найвибагливіший смак.

Присутній вивід тепла на другий поверх. Розведені інтернет кабелі у кожну кімнату, планувалось мати точки доступу у кожній кімнаті з безшовним переключенням вайфай. Додатково зроблено горище, де можна зберігати речі, типу ялинки. Воно теплоізольоване мінватою — взимку не пропускає холод у будинок, влітку — спеку. Планування дуже комфортне та продумане.

Одна з кімнат знаходиться на першому поверсі. Кухня-вітальня відрізняється своєю родзинкою, а саме альтернативою в опаленні. Енергоефективний камін «Hoxter» з гільйотинним підняттям дверцят. Ставився задля атмосфери, але виявився надійним рятівником під час зимових відключень. Перший поверх — це виключно функціональність і життєдіяльність. Другий — відпочинок та затишок.

Фундамент — стрічковий залізобетонний, стіни виконані із піноблока, дах — бітумна черепиця. Комфортна тепла підлога по всій площі першого та другого поверхів. Додатково встановлені радіатори, щоб забезпечити тепло біля вікон у дуже холодні дні.

Земельна ділянка правильної форми, площею 0,0647 га. По всьому периметру — капітальна огорожа. Відкатні ворота 4 м з автоматикою, є місце для парковки двох автомобілів під накриттям.

Будинок оточений доглянутим газоном, посаджені декоративні рослини. По ділянці розведений автополив для газону, окремо виведені зони для крапельного поливу грядок та клумби перед будинком. У зоні барбекю підведена вода і невеликий септик для вуличної раковини. Є вулична водяна розетка для підключення шланга.

Власна скважина — 53 м2, комплексна система очистки та пом’якшення води. Додатково встановлено осмос для питної води. Розведений відвід води з ділянки — всі опади та талий сніг виводяться і не роблять болото на газоні. Під тротуарною плиткою — бетон. Не провалюється, не проростає бур’ян.

Підведені комунікації на домофон до хвіртки, з можливістю підключення термінала на обох поверхах. Розведені комунікації для камер спостереження за будинком, покриватиме повністю всі зони.

На території є шумоізольований бокс з дизель-генератором на 8 кВт. Пряме включення в електромережу будинку. Коли електрики не було дуже довго, запускали генератор, щоб приготувати їжу на індукції, запустити посудомийну, пральну машини тощо. Електрика — 20 кВт 3-фазна, на кожній фазі стабілізатор, який рятує у випадках стрибків напруги, які не рідкість у наш час.

Зроблена можливість підключення «Ecoflow», або аналогів (раніше стояв «Ecoflow Delta Max» 2000), який заживляє холодильник, усе освітлення, систему очистки води, глибинний насос, роутер, мікрохвильовку та кілька розеток. У режимі 6 годин без світла, 2 години зі світлом — вистачає з головою.

Основною перевагою локації є близькість містечка до Києва та зручний заїзд. Котеджне містечко закритого типу, вїзд через шлагбаум. Приватність та безпечність гарантована.

Інфраструктура дуже розвинена. Все необхідне поруч: 10 хвилин пішки до школи та магазину. Ліс за 10 хвилин. Курсує громадський транспорт до станцій метро «Святошин» та «Нивки». Чудовий виїзд до міста Київ (10 хвилин автомобілем), 5 хвилин до Житомирської траси.

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про будинок та про його придбання за телефоном.

Реальний будинок! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)
3) Сертификат на зруйноване житло

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Деталі
Будинок, 2 поверху, 4 кімнати. Площа ділянки 6 соток. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Комісія за послуги 2.5 %
Золоті Ворота
Верифікований профіль
Platinum partner
13
Років досвіду
3
Верифіковані рекомендації
2
Роки на сайті
Активних оголошень 212
Ексклюзивних об'єктів 65
Рекламна активність 164029
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Історія зміни ціни
17.09.2024 - 20 000 $ 250 000 $
27.08.2024 - 10 000 $ 270 000 $
13.08.2024 280 000 $
Адреса
с. Білогородка, Столична, 56б
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.