89 000 $
879 $/м²
Комісія 5% Парк Перемоги
101.2 / 50.2 / 16.5 м²
поверх 2 з 18
Українська цегла
Роздільне
Чудовий стан
4 дні тому
3 тиж. тому
33 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Щодня милуватися з вікон на гарний парк, гуляти стежками навколо озера, купатися в басейні, жити у трикімнатній квартирі з відмінним ремонтом та великою кухнею поблизу Києва – реальність. Центр Броварів, Парк Перемоги з арт-просторами та озером.
Трикімнатна квартира у Броварах під Києвом у сучасному житловому комплексі 2007 року побудови, клас житла комфорт+. Будинок цегляний, високий клас енергоефективності; ЖК зданий та заселений, відмінні сусіди, доглянутий двір з паркомісцями та дитячим майданчиком, під'їзди на кодових замках, чергують консьєржі.
Трикімнатна квартира у Броварах продається на вторинному ринку. Зроблено капітальний ремонт з використанням сучасних інженерних комунікацій та оздоблювальних матеріалів. Якісні електромережі, встановлена ​​брендова сантехніка, на кухні повністю підготовлено простір для встановлення системи зберігання та побутової техніки.
Важливо! Квартира в Броварах під Києвом вже звільнена від меблів, стан житлових кімнат та господарських приміщень ідеальний. Трикімнатна квартира в Броварах не потребує ремонту, можна швидко заселитися зі своїми меблями, організувати простір на свій смак.
Трикімнатну квартиру в Броварах Київської області створено за сучасними архітектурно-планувальними рішеннями. Загальна площа трикімнатної квартири у центрі Броварів 101,2 кв.м., кухня 16,5 кв.м. з великою лоджією-еркером, просторий санвузол з бойлером та кутовою ванною, вбиральня 3,1 кв.м.
Нестандартне планування трикімнатної квартири в центрі Броварів біля Парку Перемоги чітко зонує простір на приватній та громадській території:
Просторий хол 25 кв. м поєднує ванну, кухню, дві житлові кімнати та вбиральню.
Широкий довгий коридор веде до приватної житлової кімнати з вікном 15,9 кв.м. Кімната фізично віддалена від більшості квартир у Броварах, звукоізоляція відмінна: ідеальний притулок інтроверта, чудовий варіант подружньої спальні, готовий домашній офіс, в якому ніхто не завадить зосередженій роботі.
Трикімнатна квартира в Броварах на Київщині розташована на другому поверсі, від рівня вулиці понад 3,5 м. Це фактично перший житловий поверх. На першому ярусі житлового комплексу за принципом «місто в місті» є найважливіші комерційні зони: супермаркет Фора, аптека, медичний центр, кілька мультибрендових магазинів.
Найближче сусідство трикімнатної квартири з ремонтом та великою кухнею у Броварах під Києвом:
Парк Перемоги з гарним озером, місцями для прогулянок, арт-просторами, скай-парком - головний парк Броварів;
бювет із питною водою;
супермаркети АТБ та VARUS, магазини, кафе та ресторани;
зимовий басейн «Наш Пляж», басейн в оздоровчо-рекреаційному центрі, головний стадіон Броварів, футбольне поле, баскетбольний майданчик, міні автодром;
ЦНАП, адміністративні центри Броварів, банки, сервісні центри, відділення пошти;
Дитяча лікарня, амбулаторія №4.
Тут немає масової багатоповерхової забудови; житловий комплекс у центральній частині Броварів є домінуючим елементом урбаністичного ландшафту з малоповерховою приватною забудовою, школами, спортивними та рекреаційними просторами.
У трикімнатної квартири в Броварах біля Парку Перемоги чудове транспортне розташування, поблизу кілька зупинок муніципального транспорту, 400 метрів до головної транспортної артерії Броварів – вулиці Київська. 15 хвилин пішки до нової залізничної платформи Княжичі з електричками на Київ, 20 хв до центрального залізничного вокзалу Києва.
Трикімнатна квартира у центрі Броварів підходить для проживання сімей з дітьми. У кроковій доступності кілька дитячих садків, шкіл, ліцей, музична школа, Палац творчості дітей та юнацтва.
Трикімнатна квартира в центрі Броварів – оптимальний варіант постійного житла та домашнього офісу у місті-супутнику Києва. Відмінна інфраструктура, навколо ліс та парки, вартість життя нижча за столичне, рівень якості життя високий.
Трикімнатна квартира в сучасному житловому комплексі Броварів під Києвом з ергономічним плануванням та відмінним ремонтом – відмінний варіант для інвестицій та здачі у довгострокову оренду. Локація, якість будівлі та квартири забезпечують високу ліквідність об'єкту на ринку продажу та оренди нерухомості Київської області у Броварах.
Є питання про продаж квартири з трьома кімнатами, великою кухнею та відмінним ремонтом біля Парку Перемоги у центрі Броварів? Телефонуйте, запис на огляд квартири в одному з найкращих міст супутників Києва відкрито.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 2.7 метра. Вид з вікон на ріку. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбур суміщений, капітальний. Будинок побудований в 2007 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Можлива прописка, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний. Сантехніка в нормальному стані. Комісія за послуги 5 %
LuxGreat
Верифікований профіль
Platinum partner
1
Рекомендація
6
Років на сайті
Активних оголошень 24
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 10866
Останній візит на сайт 3 дні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
19.06.2024 - 8 000 $ 89 000 $
08.06.2024 97 000 $
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.