78 000 $
1 161 $/м²
67.2 / 32.8 / 12.8 м²
поверх 17 з 25
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 тиж. тому
90 (сьогодні 4, вчора 3)
Опис
Продам двокімнатну квартиру в місті Бровари. Новий сучасний ЖК «Лісовий Квартал». Монолітно – каркасний будинок комфорт класу 2018 року. Фасад будинку повністю утеплений ззовні. Квартира двостороння знаходиться на середньому 17 поверсі двадцяти п’яти поверхового будинку.

Важливо!!!
Під час відключення світла використовується новий, потужний, сучасний генератор, який встановлено на будинок. Ви без проблем зможете користуватися ліфтом. Також потужності вистачає для забезпечення мешканців будинку водопостачанням.

Площа двокімнатної квартири 67,2м2. Велика простора кімната площею 19м2. Кімната укомплектована меблями, вікна виходять у двір. Спальна кімната площею 13,8м2 з виходом на утеплений і мебльований балкон. В кімнаті залишається велика шафа, комоди та кондиціонер.

Кімнати окремі, вхід в кожну з них з великого та просторого коридору. В кожну кімнату та ванну і туалет встановлено нові, сучасні, якісні двері. Туалет обкладено італійською плиткою, інсталяція, рукомийник, сушка для рушників. У ванній кімнаті встановлені функціональні меблі, в яких достатньо місця для зберігання побутових речей. Індивідуальне замовлення меблів, дозволило створити атмосферу простору закриваючи необхідні зони, де встановлено бойлер та пральну машинку.

Кухня площею 12,8м2 унікальної форми. Встановлений сучасний кухонний гарнітур в приємних, світлих кольорах. В кухні використовується фурнітура «Muller», світлодіодна підсвітка, вмонтована плита, духова шафа, витяжка, посудомийна машина. Додатково залишається стіл зі стільцями та холодильник.

Будинок знаходиться на вул. Київська 247, траса Київ – Чернігів, відстань до Києва . З лівої сторони будинку знаходиться «Сільпо», «Mark Moll», «МакДональдз». З правої сторони «Епіцентр», «Новус». Сосновий парк з дитячими зонами, кав’ярнями, майданчиками для вигулу собак, великим спортивним комплексом, доріжками для прогулянок родин з візочками, ранкових пробіжок.

ПРОДАЖ ЗА НАЙКРАЩОЮ ПРОПОЗИЦІЄЮ
СТАРТОВА ЦІНА 78 000$, БЕЗ КОМІСІЇ.

2 ДНІ ПЕРЕГЛЯДУ
28.06 В П’ятницю з 9.00 до 20.00
29.06 в Суботу з 9.00 до 20.00

Запис на перегляд по номеру [телефон скрыт]Тетяна
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Вільна, Ексклюзивний договір. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
Верифікований профіль
3
Місяці досвіду
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 6103
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Планування
Планування квартири сучасне, просторе, функціональне. Кожен квадратний метр використаний ефективно правильно. Простора зала та затишна спальна кімната. Кімнати окремі, вхід в кожну з них з великого та просторого коридору. В кожну кімнату та ванну і туалет встановлено нові, сучасні, якісні двері.

Будинок і двір
Яке воно життя в Лісовому Кварталі
Його не назвеш тихим та спокійним. Тут вирує сучасне, комфортне життя. Вже з самого ранку хтось біжить на роботу, хтось дитинку в садочок заводить, а хтось п’є свою каву спостерігаючи як інші кудись поспішають.
Життя в Лісовому Кварталі можна назвати по-різному. Але є одна важлива особливість тут все нове і якісне. ЖК повністю укомплектовано, не потрібно витрачати багато часу на покупки, поруч з будинком безліч магазинів, дитячий садок, салонів краси, кав’ярень, центрів дитячого розвитку, ресторанів смачної кухні.

Інфраструктура
Подобається купувати у великих магазинах в п’яти хвилинах від будинку знаходиться «Сільпо», «Епіцентр», «Новус», торговий центр «Mark Moll» і «Бутік».

Відеотур
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.