12 000 грн/міс
18 / 10 / 5 м²
поверх 3 з 21
Суміжна
Незавершений ремонт
2 дні тому
1 р. 5 міс. тому
2191 (сьогодні 45, вчора 51)
Опис
Шановні клієнти, ми здаємо апартаменти 17,5 метрів. Під офіс. Київ. Вул. Стуса, 35-37.

Ваші клієнти будуть вражені коли потраплять у ЖК.

Ми раді запропонувати вам унікальну можливість орендувати елітні апартаменти бізнес-класу. Наші апартаменти ідеально підходять для віп-клієнтів, які шукають комфортне та престижне місце для офісу та цінують своїх клієнтів.

Особливістю нашої пропозиції є великий просторий хол, який може використовуватись для проведення зустрічей, прийому гостей та комфортного відпочинку. Ви зможете випити кави в приємній атмосфері та обговорити бізнес в неформальній обстановці.

Наше розташування є ще однією перевагою - ми знаходимося недалеко від двох станцій метро, Житомирської та Академгородка. Крім того, в 20 метрах знаходиться великий ТЦ "Академ сіті" від наших апартаментів, що робить вашу роботу ще зручнішою. Великий паркінг.

Ми запрошуємо вас на перегляд наших апартаментів, щоб ви змогли оцінити всі переваги та переконатися в тому, що це ідеальне місце для вашого бізнесу. Наш вузький сегмент послуг виключно для віп-клієнтів, тому ви можете бути впевнені, що у вас буде доступ до найвищого рівня сервісу. Що можна відкрити в таких апартаментах:

Офіс-студію для фрілансерів або невеликих стартапів. Шоурум.
Офіс для консультаційних послуг, таких як юридичні, бухгалтерські або медичні послуги.
Кабінет для масажу, манікюру, педикюру або інших послуг краси. В таких кабінетах може бути достатньо місця для кушетки, робочого столу та іншого обладнання.

У будь-якому випадку, великий просторий хол у будівлі бізнес-класу буде ідеальним місцем для проведення зустрічей, прийому гостей та очікування клієнтів. Це створить комфортну та привітну атмосферу для ваших клієнтів.


З повагою,
[Власник апартаментів]
Деталі
В квартирі 1 кімната. Планування кімнат Суміжна. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Незавершений ремонт
Таня
Таня
Власник
7
Років на сайті
Активних оголошень 2
Останній візит на сайт 2 дні тому
Історія зміни ціни
03.10.2024 + 5 100 грн 12 000 грн
09.07.2023 - 1 000 грн 6 900 грн
29.06.2023 7 900 грн
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.