700 $/міс
115 / 36 / 18 м²
поверх 23 з 28
Євроремонт
сьогодні
2 міс. тому
350 (сьогодні 4, вчора 3)
Опис
Продається 3-кімнатна квартира за адресою Срібнокільська, 1 (ЖК «Корона»), загальною площею 114.2 кв.м, розташована на 23 поверсі 27 поверхового будинку. Кухня 18 кв.м об’єднана з вітальнею 26.15 кв.м, великий передпокій 13,9 кв.м, кімната 21.2 кв.м, спальня 14.85 кв.м + гардеробна 3.82 кв.м з виходом на балкон 2.3 кв.м, 2 с/в: 5,04 кв.м та 1,6 кв.м, комора 3.3 кв.м, коридор 9 кв.м.

До МЕТРО ПОЗНЯКИ 300 м – 5 хв пішки. Квартира 2-х стороння, простора, світла та дуже ТЕПЛА. Будинок утеплений 15 см мінеральною ватою та облицьований керамічними плитами з повітряним зазором. Квартира має: 2 санвузли (в с/в витяжки зі зворотними клапанами, підключені на окремий вимикач), ГАРДЕРОБНА, а також містка господарча кімната/комора.
Квартира оснащена 3-ма КОНДИЦІОНЕРАМИ з функцією обігріву (в кожній кімнаті) та 2 БОЙЛЕРАМИ (100л в великому с/в а 40л на маленький с/в та кухню). Завдяки бойлерам та нічному тарифу підігрів 1 куб.м води обходиться менше 30 грн. У всіх 3-х кімнатах та на кухні передбачена можливість встановлення телевізорів.

Підключений інтернет оптоволокно та Wi-Fi. Пожежна СИГНАЛІЗАЦІЯ по всьому будинку, по поверхах та квартирі.
На всіх поверхах встановлено відео спостреження (. В квартирі встановленні індивідуальні лічильники води, електрики, ОПАЛЕННЯ.
Ремонт в квартирі виконувався якісними матеріалими по індивідуальному дизайнерському проекту. Вся проводка була замінена на мідну українського виробника більшого діаметру, на техніку встановлені окремі ДИФАВТОМАТИ, розводка водопровідних труб виконана пластиковими трубами REHAU з 50 річною гарантією.

Двокамерні склопакети REHAU, з відкриванням на провітрювання та антимоскитними сітками.Все продумано до дрібниць: розетки, зони освітлення, всі комунікації (інтернет, сигналізація, кондиціонери) сховані в стінах тощо.
ПОСУДОМИЙНА машина Whirlpool, електрична варильна поверхість Bocsh, духова шафа Samsung, 4-х ступінчастий очисний ФІЛЬТР для води, витяжка INTERLINE, холодильник інверторний SAMSUNG NO-FROST (суха система розморозки холодильної та морозильної камер) ,
пральна машинка з тихим інверторним двигуном LG на 7 кг, бойлери ELEKTROLUX.

Вся техніка якісна, ліжко з ОРТОПЕДИЧНИМ матрацом 160*200 . У вітальні великий кутовий диван та крісло BLEST з тканини найвищої категорії (з антипромокаючими властивостями, яка легко чиститься) та обладнане РОБОЧЕ МІСЦЕ. В загальному коридорі також до користування велика КОМОРА з дверима, що замикаються на ключ.
В під’їзді 4 ліфти (2 з яких великі вантажні). 4 ПІДЗЕМНІ ПАРКІНГИ з окремими в’їздами загальною кількістю більше 500 паркомісць (завжди є вільні місця під оренду в т.ч. обладнані під зарядку ЕЛЕКТРОМОБІЛЯ) та більше 100 паркувальних місць відведено на прибудинковій території. 3-и ДИТЯЧІ майданчики + огороджені ФУТБОЛЬНИЙ та окремо БАСКЕТБОЛЬНИЙ майданчики. Прибудинкова територія ОГОРОДЖЕНА, гарна з великою кількістю зелені. В під’їзді є КОНС’ЄРЖ, камери ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ та ДОМОФОН з можливістю керування через додаток на телефоні, а також поштомат НОВОЇ ПОШТИ. Через дорогу гарний ПАРК ПОЗНЯКИ з озером, поряд велика кількість магазинів, торгівельні центри, ринок, ШКОЛИ, ЛІЦЕЇ, дитячі садки, поліклініка, SPORTLIFE, салони краси, ресторани тощо. В квартирі є все необхідне для КОМФОРТНОГО проживання родиною від зараз.

#315917355076
Деталі
В квартирі 2 кімнати. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Євроремонт. Комісія за послуги 50 %
THE Capital
Верифікований профіль
6
Років досвіду
13
Рекомендацій
2
Роки на сайті
Активних оголошень 125
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 162233
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса