18 000 грн/міс
ПРЕМІУМ Позняки
56 / 18 / 16 м²
поверх 14 з 25
Українська цегла
Роздільне
Чудовий стан
сьогодні
6 міс. тому
116 (сьогодні 8, вчора 0)
Опис
Опис
- Вашій увазі пропонується однокімнатна квартира з євроремонтом, яка знаходиться по вулиці Драгоманова, будинок 40ж.

-Новий цегляний будинок 2013 року побудови, утеплений, є гостьовий паркінг.

-Квартира світла, простора з правильним плануванням. Коридор, з великою шафою купе, комод для речей, санвузол суміщений, кухня, з виходом на засклену лоджію, та окрема спальна кімната.

-Зроблений якісний ремонт, ремонт робився для себе, матеріали використані якісні, на покладений ламінат, та плитка, є теплий пол. Стіни- шпалери миючі., та декоративні оздоблення, справжні дерев'яні двері.

-Техніка та мебель купувалась нова в свій час, якісна та з гарантією. Повністю укомплектована:
-2 кондиціонери
- 1 телевізор
-система фільтрації та очищення води
- індукційна варильна поверхня
-духова шафа
-холодильник
-бойлер
-пральна машина
- диван на кухні, розкладний
- двоспальне ліжко та ін.

-Квартира в середині будинку, не кутова, дуже тепла, батареї з регуляторами тепла. На кожну квартиру окремий лічильник тепла, низькі комунальні платежі.
-Будинок в чудовому стані, чиста доглянута вхідна група, постійне облагородження території. ОСББ. Заселений, ремонти уже закінчені, шума як такого немає. Активні мешканці постійно підтримують будинок в ідеальному житловому стані.

-Квартира варта Вашої уваги. Така як на фото, навіть краще. Все залишається.

-Розвинена інфраструктура, поряд дуже багато кав'ярень, магазинів, аптек, шкіл та дитячих садків, метро Позняки, Хароківська 10хв. Є абсолютно все необхідне і навіть більше в пішій доступності.

-По всих додаткових питаннях телефонуйте.
Деталі
Будинок - Українська цегла, в квартирі 1 кімната. Вид з вікон на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу, кухонна плита електрична. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, туалет/ванна/душ. Сантехніка в нормальному стані. , . Є підігрів підлоги. Є балкон засклений. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбур окремий, капітальний. В квартирі є Телевізор, Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Лічильники. Будинок побудований в 2013 році. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Надання документів. Сантехніка в нормальному стані. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін
Віктор
Віктор
Власник
Верифікований профіль
6
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Праска
  • Телевізор
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.