20 000 грн/міс
Драгоманова, 23а
80 / 42.5 / 8.5 м²
поверх 12 з 16
Типова панель
Роздільне
Чудовий стан
4 тиж. тому
4 тиж. тому
539 (сьогодні 0, вчора 21)
Опис
Для довгострокової оренди пропонується світла простора затишна 3к квартира загальною площею 80 м² (три окремі кімнати + зала для відпочинку). Дарницький р-н, вул. Драгоманова, б. 23а, 12 поверх 16-ти поверхового панельного будинку. Кімната 1 (сіра) - 18,3 м², кімната 2 (рожево-коричнева) - 12,1 м², кімната 3 (біла) - 12,1 м², зала - 19,2 м², кухня - 8,5 м², роздільний санвузол: ванна кімната - 3,1 м², туалет- 1,3 м², балкон та лоджія - 5,4 м².
Квартира після косметичного ремонту: усі вікна замінено на склопакети, у кожній кімнаті встановлено кондиціонер, на кухні є витяжка. Є усі необхідні меблі та побутова техніка, Wi-Fi. Додаткові спальні місця за потреби будуть обговорюватися, можна завезти свої. У залі є розкладна софа-ліжко для тих, хто віддає перевагу «правилу двох стін», а не укриттю. Балкони виходять на різні сторони будинку, гарний вид, не засклені: один балкон передбачений для сушіння білизни, інший - для відпочинку, має столик та за бажанням місце для засмаги в ранкові години. Підʼїзд оснащений домофоном та двома ліфтами, один з яких вантажний.
Прекрасне місцерозташування будинку в на лівому березі Києва: поряд станція метро «Позняки" - 7 хвилин пішки, зупинки громадського транспорту; палац спорту “Sportlife” з басейнами - в 5 хвилинах пішки; кафе, ресторани, супермаркети; районна адміністрація, школи на будь-який вибір: гімназія N 315 - 5 хвилин, ліцей «Наукова зміна» та інші - у пішій доступності; дитячий садок - сусідня будівля (2 хвилини), спеціалізований на харчуванні садок та інші - у пішій доступності; безліч дитячих майданчиків. Поруч парк «Позняки» з озером та фітнес-парк «Озеро Лебедине» зі спортивними майданчиками (для міні-футболу, волейболу, баскетболу) та унікальною скейт-зоною (перший в Києві бетонний боул для катання на скейтборді, роликах та екстремальних самокатах).
Раді родині з дітьми. Бажано, без тварин.
Ціна: 20 000 грн + усі комунальні послуги (є лічильники на воду та електрику), торг для орендаторів на тривалий строк. Без комісійних.
Деталі
Будинок - Типова панель, в квартирі 3 кімнати. Вид з вікон на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу, кухонна плита електрична. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Немає підігріву підлоги. Є балкон не засклений. Є лоджія, не засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емульсія. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері типові, в нормальному стані. Тамбур окремий. В квартирі є Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники. Будинок побудований в 1993 році. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Торг доречний, Надання документів. Сантехніка нова. Не засклений. Не засклена. Інтернет бездротовий
В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Праска
Ганна
Ганна
Власник
Верифікований профіль
4
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
Київ, Драгоманова, 23а, Дарницький р-н
В пропозиції є незбережені дані.