3 500 $/міс
130 / 67 / 18 м²
поверх 4 з 4
Дореволюційний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
вчора
1 міс. тому
210 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
ID 522. Стильна квартира з видом на Ботанічний сад. Завжди є світло!

Оренда стильної видової 4-кімнатної квартири з видом на Ботанічний сад ім. Фоміна. Не вимикають світло!

Локація: Київ, Шевченківський р-н, вул. Назарівська, 1. Метро: Університет, Вокзальна — 10-12 хвилин.

Планування: хол, кухня-їдальня з виходом на балкон, вітальня з каміном та виходом на балкон, майстер-спальня з гардеробною та санвузлом, дитяча кімната, кабінет/гостьова спальня, пральна кімната, гостьовий санвузол.

Характеристики:
- Поверх: 4 з 4
- Площа: 130 м2
- Спалень: 3
- Висота стелі: 3.3 метри

У квартирі виконано якісний дорогий ремонт у стилі сучасної неокласики. На підлозі — палацовий паркет зі вставками натурального мармуру. Раритетна шотландська сантехніка Heritage та Grafiky. Вікна з двокамерними терморегулюючими склопакетами, наповненими газом проти шуму (всюди є москітні сітки). На стелі збережено раритетну гіпсову ліпнину. Люстри та світильники з американського полегшеного вітражного скла за італійською методикою. Меблі з натуральних матеріалів (деревʼяна кухня за нью-йоркським ескізом, диван Blanche). Квартира укомплектована всією необхідною побутовою технікою: варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина — ElectroLux, холодильник Bosch, винна шафа Ardesto, мікрохвильовка Gorenje, велика пральна машина на 14 кг із сушкою LG, ручний пилосос Rowenta. На кухні є подрібнювач побутових відходів. У спальнях встановлені кондиціонери та очищувачі повітря. На великому балконі встановлена маркіза з електроприводом. Автономне газове опалення (двоконтурний котел Vaillant на опалення та воду). Встановлено фільтри на вхід води, є зворотній осмос. Охоронна система Ajax та система антипотопу. Є сонячні панелі та інвертор, які можуть повністю забезпечити квартиру світлом на добу. Квартира — тристороння видова.

Історичний будинок 1917 року. Поруч знаходяться: Ботанический сад им. Фомина, університет Тараса Шевченка, інститут Музики ім. Глієра, Галицька площа, ЖК Park View (Парк Вью), Диамант (Діамант), Граф Толстой, Nuvo Business Park (Нуво Бизнес Парк), AuRoom (Аурум); а також вулиці: Саксаганського, Павла Скоропадського, Жилянська, Симона Петлюри, бульвар Тараса Шевченка, Берестейський проспект, Назаровская, Саксаганского, Скоропадского, Жилянская, Петлюры, Берестейский проспект. Розвинута інфраструктура та зручна транспортна розв’язка, метро: Университет, Вокзальная.

Ціна: 3.500$ за місяць.
Об'єкт пропонується без сплати комісійних.
Деталі
Будинок - Дореволюційний, в квартирі 4 кімнати. Вид з вікон на парк, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита електрична. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел комбінований. В квартирі 2 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка в нормальному стані. , . Немає підігріву підлоги. Є 2 балкони не засклені. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 1917 році. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Комора. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Торг доречний. Сантехніка в нормальному стані. Не засклений. Є автономна електроенергія - акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет бездротовий. Внутрішнє утеплення стін. Без комісії
В квартирі є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Верифікований профіль
Gold partner
7
Років досвіду
3
Роки на сайті
Активних оголошень 23
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 17622
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.