15 000 грн/міс
36.84 / 17.05 / 8.65 м²
поверх 5 з 6
Бетонно монолітний
Роздільне
Чудовий стан
сьогодні
3 тиж. тому
273 (сьогодні 19, вчора 24)
Опис
Актуально! БЕЗ КОМІСІЇ РІЄЛТОРА.НЕ ТЕЛЕФОНУВАТИ! ВСІ ПИТАННЯ ТІЛЬКИ У ТЕЛЕГРАМ ЧИ ВАЙБЕР! Квартира вільна та готова до заселення! Можна з дитиною! Без тварин.
Пропоную затишну та світлу квартиру, що ідеально підходить для комфортного проживання. Загальна площа становить 36,8 м, та містить всі необхідні меблі для комфортного проживання. Поверх 5.

Квартира розташована в затишному районі з розвиненою інфраструктурою - поруч є супермаркети, аптеки, кінотеатр, магазини на вибір - Novus, Ашан, Сільпо, зупинки громадського транспорту та трц Лавіна Молл. До м.Сирець або Академмістечко 15 хв автобусом або маршруткою. Для власників авто зручна розвʼязка, до центру 15-20 хвилин.

Житло має окрему кухню, простору вітальню-спальню та санвузол. Балкон має обклейку з сонцезахисним ефектом, і робочий стіл - можна влаштувати собі кабінет на свіжому повітрі. Усі кімнати прекрасно освітлені завдяки великим вікнам та сонячній стороні. Загальна обстановка створює атмосферу затишку та комфорту.
Велика кімната із зручним ліжком, величезна шафа купе у кімнаті та у прихожій зоні для верхнього одягу.
Вже встановлений та підключений інтернет. Бойлер дуже обʼємний і гарно тримає тепло при відключенні світла.
ЖК має власну котельню, яка підʼєднана до генератору, відповідно взимку при відключенні світла буде тепло.
Інтернет працює без світла 5-6 годин (при живленні роутера від павербанку), провайдер минулого року тільки оновив акумуляторні станції.

Квартира повністю підготовлена для заселення - у наявності всі необхідні меблі та базова побутова техніка. Мешканці ЖК та обслуговуюча компанія дбають про чистоту й порядок прибудинкової території. Ввечері неймовірно тихо та усамітнено.

Запрошуємо вас оглянути цю прекрасну пропозицію та стати новим мешканцем нашого затишного житла!

Перший+останній місяць, без комісії рієлтора.
З усіх питань звертатись у телеграм 🙏
Деталі
Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу, кухонна плита електрична. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері типові. Тамбура немає. В квартирі є Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер. Будинок побудований в 2021 році. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Автопарковка, Охорона. Поруч є зупинки, дитсадок, розважальні заклади, супермаркет, ліс. Сантехніка нова. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний)
В квартирі є
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Праска
Дарія
Дарія
Власник
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.