27 000 грн/міс
105 / 68 / 10 м²
поверх 18 з 23
Бетонно монолітний
Роздільне
Чудовий стан
сьогодні
2 тиж. тому
175 (сьогодні 3, вчора 11)
Опис
Задається простора , світла і затишна Трикімнатна з дизайнерським ремонтом VIP квартира з СИЛЬНОЮ ПОЗИТИВНОЮ ЕНЕРГЕТИКОЮ загальною площею 105 кв.м. (105 / 68 / 10) в 15 хвилинах пішої ходи від станцій метро Деміївська або Либідська (в будинку по пров. Феодосійський, 14). В складі квартири просторі зал, кухня, спальня з окремим приміщенням (комора-гардіробна) для речей і одягу, дитяча з вбудованою шафою-купе і спортивним обладнанням, прихожа з вбудованою шафою-купе, два окремих санвузли. Два величезних засклених скло пакетами балкони захищають додатково від холоду квартиру взимку і дають додатково використовувати їх для безпечного складування речей. Входу зовні у квартиру передую величезний більше 8 кв.м передпокій з шафою-купе і тумбами для взуття.
Квартира під охороною. Укомплектована абсолютно всіма необхідними меблями та технікою (посудомийна та пральна машини, варильна поверхня, електродуховка та мікрохвильова піч, вбудований холодильник, LCD панель та кондиціонери). Системою кодиціонування забезпечені усі кімнати включаючи кухню.
Тепла підлога у кухні, прихожій і ванній кімнаті дозволяє створювати певний комфорт і затишок в холодну пору року при відсутності централізованого опалення.
Потужні кондиціонери дозволяють підтримувати затишний тепловий режим як у спеку, так і в холод до початку опалювального сезону та взимку.
Значну економію використання енергоресурсів при опалені квартири надає вдале розташування квартири над теплим технічним поверхом будинку через який проходять мережі опалення і гарячої води.
Квартира забезпечена високошвидкісним інтернетом та WI – FI.
Комунальні платежі мінімізовані та здійснюються виключно за показаннями лічильників (опалення, гаряча та холодна вода, електроенергія ).
Для орендарів пропонується паркомісце у підземному паркінгу сусіднього будинку.
Доступ в будинок обмежений для сторонніх осіб, певні зони покриваються відео спостереженням. Постійно присутність консьєржа на входи в парадне і магнітні замки на вхідних дверях обмежують доступ в дім.
Квартира здається як приватним особам, так і організаціям та їх співробітникам за безготівковим розрахунком. Орендна плата належить до витрат підприємства.
Форма оплати оренди на розсуд орендаря відповідно до договору оренди, що підписується.
Деталі
Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати. Вид з вікон у двір, на проїжджу частину, на місто. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Немає газу, кухонна плита електрична. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 2 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка в нормальному стані. , . Немає підігріву підлоги. Є 2 балкони засклені. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбур окремий, капітальний. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Джакузі, Душова кабіна. Будинок побудований в 2008 році. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Консьєрж, автопарковка, Охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, ліс. Торг доречний, Терміново, Надання документів. Сантехніка в нормальному стані. Засклений. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Анастасія
Анастасія
Власник
2
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.