1 500 $/міс
91 / 55 / 10 м²
поверх 6 з 7
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
1 тиж. тому
2 тиж. тому
82 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Орендувати квартиру з ремонтом у сакральному, історичному та діловому центрі Києва – це по-справжньому круто. Здається в оренду стильна трикімнатна квартира в елегантному київському будинку клубного типу. 150 метрів від станції метро Арсенальна. Вікна квартири в оренду виходять на вулицю Івана Мазепи, яка з'єднує Лавру та Маріїнський парк. До Майдану Незалежності та Хрещатика пішки 30-35 хвилин.
Квартира для оренди в центрі Києва вільна, готова прийняти орендарів найближчими днями. Є основні корпусні та м'які меблі, бойлер, пральна машина, телевізор, інтернет, холодильник, сучасне оснащення санвузла та кухні.
Коли-небудь їхали від Хрещатика до Лаври чи меморіалу Батьківщині-Матері? Напевно, у ланцюжку елегантних особняків помічали лаконічну будівлю з елементами конструктивізму поблизу Арсеналу та готелю Салют. Сьогодні є шанс взяти в оренду трикімнатну квартиру у цьому знаковому будинку. Жити орендарем розкішної трикімнатної квартири у Печерському районі Києва поблизу посольств, арт-галерей, парків та столичної інфраструктури VIP класу.
За крокової доступності від трикімнатної квартири в центрі Києва поряд з метро Арсенальна:
легендарна Аскольдова могила, Парк Слави, Маріїнський парк, Паркова дорога – чудові місця для прогулянок, творчої наснаги, роздумів та ранкових пробіжок;
Київська Лавра, Виставковий центр Арсенал (книжкові та мистецькі виставки, вернісажі, фестивалі мистецтв, міжнародні форуми), конгрес-хол «Парковий», як музеїв, арт-клуби, майстерні художників, творчі студії;
Транспортний університет, Академія керівних кадрів культури та мистецтва;
Житлові комплекси Печерського району преміум та бізнес-класу з офісними та комерційними просторами, сервісними центрами, спортивними клубами, орендарям квартири у Києві доступні послуги цих об'єктів;
Бізнес-центри класу А, офіси міжнародних компаній та організацій, іноземні посольства, Представництво ООН – іноземним орендарям квартири у Києві до роботи кілька кроків;
ЦНАП, офіси банків, відділення Нової пошти та Укрпошти;
ресторани, кафе, бари, кондитерські, модні бутіки, продуктові магазини; спортивні клуби з басейнами та тренажерними залами;
кілька київських лікарень, медичних центрів, клінік, кабінетів приватної практики.
Планування трикімнатної квартири в оренду у метро Арсенальна у Києві. Коридор 10,6 кв.м. об'єднує входи у великий (6,7 кв.м.) санвузол з вікном, бойлером та пральною машиною, кухню та три житлові кімнати. Кухня 9,8 кв.м із місткою системою зберігання.
У трикімнатній квартирі в оренду в центрі Києва всі окремі кімнати:
вітальня 24,5 кв.м з приєднаною лоджією, велика система зберігання, м'який куточок з кріслами та диваном представницького типу;
спальня з приєднаною лоджією 21,9 кв.м, встановлена ​​велика шафа-купе, двоспальне ліжко, комоди, тумбочки;
житлова кімната 15,4 кв. - Кабінет, домашній офіс або дитяча з лоджією.
Базова палітра трикімнатної квартири, що здається в оренду в Києві біля метро Арсенальна і Маріїнського парку - натуральна пастельна гама, відтінки горіха, вишні, персика, молочного шоколаду, вершків.
Квартира в оренду у Києві з трьома окремими кімнатами, відмінним ремонтом та меблями розташована на сьомому поверсі. Є ліфт, контроль доступу до під'їзду. Сусіди квартири в оренду на вулиці Івана Мазепи за 150 метрів від метро Арсенальна у Києві винятково солідні.
Оренда трикімнатної квартири з великою кухнею та санвузлом, ергономічним плануванням, якісними меблями, енергозберігаючими склопакетами, кондиціонером та відмінним ремонтом підходить для журналістів, дипломатів, топ-менеджерів, викладачів, бізнесменів, корпоративного житла у центрі Києва. Орендуйте квартиру у Метро Арсенальна в Києві найближчими днями: квартира вільна, запис на перегляд відкритий.
Деталі
Будинок - Українська цегла, в квартирі 3 кімнати. Вид з вікон на місто. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита електрична. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. , . Є балкон засклений. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Душова кабіна. Будинок побудований в 2006 році. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Надання документів. Сантехніка в нормальному стані. Засклений. Інтернет оптоволоконний. Комісія за послуги 50 %
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
LuxGreat
Верифікований профіль
Platinum partner
1
Рекомендація
6
Років на сайті
Активних оголошень 27
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 14253
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.