2 700 $/міс
206.4 / 130 / 16 м²
поверх 11 з 16
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
1 тиж. тому
2 тиж. тому
45 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Усі головні спортивні події Києва відбуваються за сто метрів від орендованої елітної квартири загальною площею ___ кв.м. з чотирма кімнатами, трьома санвузлами, гардеробною та великою кухнею. До НСК Олімпійський та станції метро Олімпійська всього 100-130 метрів.
Оренда квартири преміум-класу у центрі Києва забезпечує комфортне проживання у престижному районі столиці. Найближче оточення орендарів квартири у Києві біля метро Олімпійська – житлові комплекси преміум та бізнес-класу, елітні клубні будинки, бізнес-центри класу А, посольства, театри, музеї, арт-галереї, кілька великих медичних центрів, одна з головних транспортних артерій центру Києва бульвар Лесі Українки.
Транспортна інфраструктура у районі орендної квартири у центрі Києва – чудова. "Домашня" станція метро - Олімпійська, синя гілка київського метро. У радіусі до 2 км (15-20 хвилин пішки станції метро Печерська, Кловська, Палац Спорту, Палац Україна, Площа Українських Героїв (початок Хрещатика), Університет (Володимирський собор), Театральна (Театр опери).
Орендарі квартири в центрі Києва біля метро Олімпійська отримують право на два паркомісця в паркінгу житлового комплексу. Зручний під'їзд до будинку з орендованої квартири з боку вулиці Велика Васильківська.
Оренда квартири у центрі Києва біля станції метро Олімпійська гарантує широкий вибір можливостей для занять спортом: Алея здоров'я, кілька стадіонів та футбольних полів, відкритих спортивних майданчиків, спортивних клубів та секцій, студій йоги, танцю, фітнес-зали, тренажерні зали, криті басейни.
Оренда елітної квартири в центрі Києва із чотирма кімнатами зручна для сімей з дітьми. Поблизу розташований знаменитий Кловський ліцей, кілька гімназій та ліцеїв з високими рейтингами, приватні дитячі садки. Від орендованої квартири біля метро Олімпійська у Києві легко дійти пішки до найпрестижнішого Університету культури, знаменитого військового ліцею імені Богуна, Національного університету технології та дизайну, Академії музики ім. Глієра, червоний корпус Київського університету.
Квартира в оренду в престижному центрі Києва розташована в сучасному багатоповерховому будинку, побудованому за авторським проектом у 2005 році. Будинок заселений, галасу ремонту не буде, в орендарів будуть виключно солідні сусіди. Жити в орендованій квартирі в центрі Києва безпечно: є контроль доступу на територію житлового комплексу; швидкісні ліфти; підземний паркінг-бомбосховище, що охороняється; власна керуюча компанія.
Експлуатаційні витрати орендарів квартири у Києві біля метро Олімпійська оптимізовано. Квартира в центрі Києва здається в оренду в будинку, побудованому за сейсмостійкою монолітно-каркасною технологією, В будинку енергозберігаючий фасад з оздобленням клінкером, склопакети з високим класом енергозбереження та герметичним монтажем. Висота стель 3 метри, орендарям квартири буде світло та просторо.
Планування квартири для оренди у центрі Києва розробляло архітектурне бюро. Простір орендної квартири з чотирма кімнатами та трьома санвузлами зонований на громадський та приватний. Ближче до входу в орендну квартиру в Києві розташовані кухня, вітальня з ефектним еркером, житлова кімната, яку можна використовувати як домашній офіс, гостьовий туалет.
Приватна частина квартири для оренди – це дві майстер-спальні, які з'єднані двома великими санвузлами з сучасною сантехнікою преміум-класу. До послуг орендарів квартири у Києві з чотирма кімнатами велика вбиральня з уже встановленою системою зберігання.
Квартира в Києві біля метро Олімпійська здається в оренду з відмінним ремонтом, вбудованою системою зберігання на кухні, високоякісною побутовою технікою марки Бош, системами клімат-контролю, регулювання освітлення, колекційними оздоблювальними матеріалами для підлоги та стін, колекційними світильниками та сантехнікою.
Оренда квартири в елітному житловому комплексі біля Олімпійської метро в центрі Києва підходить для корпоративного житла, топ-менеджерів, іноземних фахівців, дипломатів, журналістів, бізнесменів, викладачів. Орендуйте чудову квартиру за вигідною ціною, створюйте власні інтер'єрні рішення з меблів та предметів декору на високотехнологічній базі у житловому комплексі бізнес-класу.
Є питання про оренду квартири у чотирма кімнатами в центрі Києва біля метро Олімпійська? Телефонуйте, запис на перегляд відкритий.
Деталі
Будинок - Українська цегла, в квартирі 5 кімнат. Вид з вікон на місто. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Немає газу, кухонна плита електрична. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 3 спільних санвузла, Туалет/ванна. Сантехніка нова. , нові. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Холодильник, Лічильники, Джакузі, Душова кабіна. Будинок побудований в 2005 році. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, розважальні заклади, супермаркет. Надання документів. Сантехніка нова. Нові. Інтернет оптоволоконний. Комісія за послуги 50 %
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Лічильники
  • Холодильник
LuxGreat
Верифікований профіль
Platinum partner
1
Рекомендація
6
Років на сайті
Активних оголошень 26
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 13071
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.