1 000 $/міс
Максимовича, 3г
89 / 60 / 15 м²
поверх 22 з 23
Дизайнерський ремонт
сьогодні
4 дні тому
2 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Затишна 2-кімнатна квартира в ЖК «4 сезони», Голосіївський район


Голосіївський район, ЖК «4 сезони»
5-7 хвилин від метро Васильківська.Під’їзд, з чотирма ліфтами, 2 з яких грузові, розвиненою інфраструктурою - дитячій майданчик, аптеки, клініка, магазини, ресторани, зоомагазин, кав’ярні та укриття.
Квартира знаходиться на 22му поверсі, 23х поверхової споруди. Двері на кодовому замку - вхід тамбур квартир. Відеоспостереження. Сусіди порядні, товариські.Безключовий доступ в квартиру, окрім того - два надійні замки і домофон з відеокамерою. Сигналізація, постановка на охорону та режим «ВДОМА».ПередпокійБЕЗКЛЮЧОВИЙ ДОСТУПСИГНАЛІЗАЦІЯПОСУДОМИЙНА МАШИНА
ДВА САНВУЗЛИ, ДВА БАЛКОНИ, ОКРЕМА ГАРДЕРОБНА, БОЙЛЕР,КУХНЯ-ВІТАЛЬНЯОКРЕМА СПАЛЬНЯ, ТЕПЛА ПІДЛОГА, ВСЯ ТЕХНІКА, ДВА КОНДИЦІОНЕРИ, ПРАЛЬНА МАШИНКА-СУШКА, ПАНОРАМНІ ВІКНА ПО ВСІЙ КВАРТИРІАРТ-БЕТОН, ФІЛЬТР ДЛЯ ВОДИ, ПОДРІБНЮВАЧ ХАРЧОВИХ ВІДХОДІВ
ДВА САНВУЗЛИ - в кожному санвузлі тепла підлога, примусова вентиляція, красиві великі дзеркала з підсвітками та багато місця для зберігання
КУХНЯ-ВІТАЛЬНЯ (40 кв.м) засклений панорамний балкон (5кв.м)
НА КУХНІ - сучасна техніка : вбудована мікрохвильовка, духова шафа, посудомийна машина, склокерамічна індукційна плита, витяжка, вбудований холодильник з морозильною камерою. Багато місця для зберігання. Велика панорамна на 2 відділення. ФІЛЬТР ДЛЯ ВОДИПОДРІБНЮВАЧ ХАРЧОВИХ ВІДХОДІВ в раковині.КРАН-ДУШ на кухні. Тепла підлога (кухня, балкон). На підлозі плитка. Сама кухня стильна, від відомого українського виробника меблів.З кухні вхід на балкон, на балоні - тепла підлога, панорама міста, освітлення стельове.
В ВІТАЛЬНІ: великий сучасний телевізор (55 дюймів, зі smart tv), консоль під телевізором, що переходить в підвіконня, підсвітка в інсталяції навколо телевізору, величезний, зручний та стильний диван, «французьке» велике сидяче підвіконня з шикарним панорамним видом на все місто (Мати-Батьківщину, Дніпро, весь центр, Голосіївський ліс). З вікон щоранку видно світанок. В квартирі тихо та тепло. В підвіконня вбудовані конвектори. Які дають квартирі тепло, та не дають утворюватися конденсату на вікнах.Ламінат найвищої якості, світлий, теплий, можна ходити босоніж.На вікнах ролетні штори. Та стіні дизайнерське панно-шпалери з об’ємним тисненням. Арт-бетон.
СПАЛЬНЯ є вхід в окремий господарський санвузол, засклений балкон -кабінет та ОКРЕМУ ГАРДЕРОБНУ КІМНАТУ!Два вили освітлення.Велике ліжко з бортами, де можна присісти. Якісний ортопедичний матрац Venetto «Інь-Янь» зима/літо 160*200Дизайнерська інсталяція. РОЛЕТИ BLACKOUT (при потребі в будь-який час доби АБСОЛЮТНА ТЕМРЯВА).На балконі (використовується як кабінет):Стіл, поличка, ролетні штори, арт-бетон-декор, з боку спальні-блек-аут, тобто не видно зі спальніі з вулиці-що відбувається на балконі. Світлоз зручними вимикачем (ногою).ГАРДЕРОБНА КІМНАТА- дзеркало-гримера з лампочками, дуже багато місця для зберігання одягу.ПЕРЕДПОКІЙ - вбудована-шарфа купе з великим дзеркалом.wi-fi2 кондиціонери (вітальня, спальня)

З тваринами можна за умови відшкодування/депозиту за нанесену ними шкоду.

Стильна, красива квартира, з сучасним ремонтом!

3 1 5 9 1 7 3 4 0 4 7 1
Деталі
В квартирі 2 кімнати. В квартирі є Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Супутникове ТБ, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Комісія за послуги 50 %
THE Capital
Верифікований профіль
9
Років досвіду
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 10
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 29747
Останній візит на сайт 4 дні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Праска
Адреса
Київ, Максимовича, 3г, Голосіївський р-н
В пропозиції є незбережені дані.