2 000 $/міс
208 / 168 / 12 м²
поверх 17 з 27
Бетонно монолітний
Роздільне
Євроремонт
вчора
5 днів тому
10 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Довгострокова оренда квартири

Пропонується в довгострокову оренду розкішна видова квартира з терасою, загальною площею 208 кв.м (168 кв.м квартира + 40 кв.м тераса) в ЖК "Панорама на Печерську".

Цей житловий комплекс знаходиться на Печерську, одному з найпрестижніших районів Києва, і забезпечує своїм мешканцям високий рівень безпеки завдяки території, що охороняється. Для зручності мешканців є підземний паркінг, в який можна спуститися на ліфті.

Квартира має дуже просторе планування: величезна студія, три спальні, два санвузли, три гардеробні та велика тераса. У кожній кімнаті встановлені панорамні вікна від підлоги до стелі, що забезпечує захоплюючий вид на Дніпро і центр міста. Вікна обладнані системою "саламандер" з захистом від дітей на ключ. Для додаткової безпеки в квартирі є охорона та зовнішнє відеоспостереження.

В квартирі виконано дизайнерський люкс ремонт з використанням високоякісних матеріалів. Паркетна дошка зроблена з португальського ясена, а підлога вкрита оніксом. Міжкімнатні двері виготовлені з натурального ясеня. По всій квартирі встановлені роутери Apple для забезпечення стабільного інтернет-з'єднання.

У кожній кімнаті встановлені інверторні кондиціонери, які можуть як охолоджувати, так і обігрівати приміщення. Квартира додатково утеплена за допомогою сучасних технологій, що дозволяє регулювати температуру в кожній кімнаті з мінімальними витратами на опалення.

Кухня обладнана преміальною вбудованою технікою Bosch, включаючи вбудований холодильник, дві морозильні камери, індукційну варильну поверхню, посудомийну машину та кавомашину DeLonghi. Обідній стіл виготовлений з натурального каменю, а обідні стільці обтягнуті шкірою.

У вітальні встановлений напівкруглий телевізор Samsung з діагоналлю 65 дюймів. Спальня оснащена круглим італійським ліжком діаметром 2,6 метра та робочим місцем. Крім основної спальні, є ще дві окремі спальні по 18 кв.м кожна. Також у квартирі є три великі гардеробні.

Великий санвузол площею 16 кв.м обладнаний ванною для двох осіб, душем, підвісною італійською тумбою довжиною 2,8 метра, пральною машиною та бойлером. Підлога в санвузлі з підігрівом.

Особливої уваги заслуговує відкрита тераса площею 40 кв.м, оснащена вуличними італійськими м'якими меблями та панорамним видом на річку Дніпро.

Вартість оренди становить 80 000 грн на місяць (можливий торг). Комунальні послуги оплачуються додатково за лічильниками та ОСББ.

Запрошуємо на перегляд.

A 4 6 7 8
Деталі
Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 4 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники. Загальний стан квартири - Євроремонт. Терміново. Інтернет бездротовий. Комісія за послуги 50 %
Верифікований профіль
1
Місяць досвіду
5
Днів на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 2480
Останній візит на сайт 2 дні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Інфраструктура
Поруч є супермаркети, парки, гарна транспортна розвязка. Є підземний паркінг, гарна інфраструктура: кафе, магазини, поряд школи, сади тощо. У пішій доступності метро Печерська.

В квартирі є
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
В пропозиції є незбережені дані.