18 000 грн/міс
60 / 50 / 10 м²
поверх 5 з 16
Типова панель
Роздільне
Євроремонт
вчора
3 тиж. тому
179 (сьогодні 0, вчора 9)
Опис
Здається затишна 3-кімнатна квартира від власника в Дарницькому районі за адресою вул. Ревуцького 19/1. Квартира розташована в хорошому будинку на невисокому поверсі, біля входу встановлено відеоспостереження. Це ідеальний варіант для сім'ї, оскільки в квартирі дві окремі кімнати та один великий хол за розміром як кімната, що забезпечує комфорт і простір для всіх членів родини. Третя кімната наразі закрита у зв'язку з недоробленим ремонтом.

У квартирі виконаний якісний ремонт: натяжні стелі з підсвіткою, ламінат, шафа-купе, кондиціонер, металопластикові вікна, бронедвері. Кухня відділена від кімнат коридором і обладнана всією необхідною технікою: електрична варильна поверхня, духовка, мікрохвильовка, холодильник, пральна машина. У квартирі також є два балкони, роздільні ванна і туалет. Для зручності проживання встановлено два телевізори.

Інфраструктура навколо квартири розвинена на високому рівні. У пішій доступності знаходяться дитячі садки, школи, гіпермаркет Novus, Нова пошта. Через дорогу розташовані озеро та ліс — чудові місця для відпочинку. Поблизу будинку також знаходяться ресторани, кафе, ринок, універсам і багато іншого. Для шопінгу та розваг у пішій доступності гіпермаркет Ашан і торговий центр, а трохи далі — ТРЦ River Mall. Відмінна транспортна розв'язка та близькість метро роблять цю квартиру особливо привабливою.

Здається на тривалий термін, переважно для сім'ї. Обов'язковий договір оренди мінімум на пів року. Застава в розмірі місячної оплати.

З усіх питань телефонуйте: Катерина.
Деталі
Будинок - Типова панель, в квартирі 3 кімнати. Вид з вікон у двір, на проїжджу частину, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу, кухонна плита електрична. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. , нові. Немає підігріву підлоги. Є 2 балкони засклені. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники. Будинок побудований в 1991 році. Загальний стан квартири - Євроремонт. Автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро, ліс. Торг доречний, Терміново. Сантехніка нова. Нові. Засклений. Інтернет оптоволоконний
В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
5
Років на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 дні тому
Історія зміни ціни
15.09.2024 + 1 000 грн 18 000 грн
05.09.2024 - 3 000 грн 17 000 грн
28.08.2024 + 2 000 грн 20 000 грн
28.08.2024 - 2 000 грн 18 000 грн
28.08.2024 20 000 грн
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.