17 900 грн/міс
42 / 12.5 / 15.1 м²
поверх 16 з 16
Бетонно монолітний
Суміжно-роздільна
Євроремонт
сьогодні
2 тиж. тому
288 (сьогодні 5, вчора 5)
Опис
Квартира (в стилі «ЛОФТ»): 16/16 (поверх), площа 42/12,5/15,1/5,2 (заг./спал./кух/су), південна сторона , вікна виходять на тихий двір – чудовий краєвид на Голосіївський парк, ВДНГ.
ЖК «Затишна оселя» , Київ, пров.Коломийський , 17/31-А. (Голосіївський р-н , 50м до Метро «Васильківська»). В 5 хв пішого ходу знаходиться Голосіївський парк ім. М Рильського – самий більший за площею парк міста Києва (понад 10 тис.га). Прямо в будинку на 1-му поверсі є продуктовий магазин «Лоток», аптека, зоомагазин, магазин квітів, салон краси… та ін. В 5-10 хв пішки – супермаркети, ТЦ, ресторани , кафе, спорткомплекс, медичні заклади , тощо. Відразу за будинком дитячий садочок та школа.
Будинок дуже теплий (монолітно-каркасний з утепленням), заселений після 2010р., (ремонти вже всі поробили), мешканці – дуже респектабельні. Двір великий, дуже тихий і затишний: дитячий майданчик, спорт.майданчик, альтанка, алея для відпочинку, квітники, тощо. Закрита територія, що охороняється, в'їзд у двір – через ворота з охороною 24/7. В будинку 2-х рівневий підземний паркінг, який використовується як «Укриття» для мешканців будинку, альтернатива - станція метро. В під’їзді (вхід – індивідуальний електронний ключ) є поштомат НП, 2 ліфта (вантажний та пасажирський) працюють постійно.
Квартира оснащена всією необхідною технікою: холодильник, мікрохвильова піч, ел.витяжка, ел.духова шафа, індукційна 2-х конфорочна ел.плита, посудомийна машина, бойлер, кондиціонер, ел.чайник, пральна машина, телевізор з Wi-Fi приставкою, Wi-Fi від Ланет (пакет на 1 Гб). Окрема спальня кімната. У квартирі є нові меблі, спеціально зроблені на замовлення, включаючи шафу великого купе, зручне дерев’яне ліжко (180х200) з ортопедичним матрацом, стіл, стільці. Окреме робоче місце зі столом та шафою з освітленням. За необхідності є можливість облаштувати ще одне односпальне місце – надаємо каркас ліжка з ламелями . Окреме приміщення з кладовою-гардеробом. Квартира розміщена на технічному поверсі (ліфт до 15-го поверху , один поверх – пішки) , переведена в житловий фонд , всі тарифи - як для звичайних житлових квартир.
Облік комунальних послуг: встановлені лічильники на електрику (3-х фазне електропостачання), воду та тепло, що дозволяє ефективно керувати витратами. Окремим бонусом є практично безкоштовне опалення (теплі труби проходять через квартиру від бойлерного приміщення на даху, дане бойлерне приміщення являється додатковим поверхом над квартирою), по факту за останні роки, згідно показів встановленого квартирного лічильника теплоенергії, використання тепла = 0.
Додаткове обладнання : 1) Гідроакумулятор на 50л, забезпечує необхідний сталий тиск води та на випадок відключення світла та подачі води є додатковим резервом (прийняти душ, помити посуд…), 2) Аварійне джерело живлення ДБЖ/інвертор від 12V акумулятора, 3) Туристична газова плитка (кава/чай, яєшня, ….) на випадок відключення світла. 4) Резервні ємкості для води на 40л.
Палити в квартирі заборонено.
Оплата при заселенні за 2 місяці : за 1-й місяць + останній місяць/залог за збереження майна. Комунальні витрати сплачуються додатково. Укладення офіційного договору з ФОП.
Квартира звільняється з 16 вересня.
Деталі
Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Вид з вікон на парк, на місто, у двір. Квартира перепланована, планування кімнат Суміжно-роздільна. Немає газу, кухонна плита електрична. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. , нові. Немає підігріву підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля натяжна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2011 році. Загальний стан квартири - Євроремонт. Охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро, ліс. Сантехніка нова. Нові. Є автономна електроенергія - акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Володимир
Володимир
Власник
Верифікований профіль
1
Рік на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Історія зміни ціни
сьогодні - 300 грн 17 900 грн
15.09.2024 - 700 грн 18 200 грн
09.09.2024 - 1 965 грн 18 900 грн
07.09.2024 + 153 $ 500 $
07.09.2024 14 500 грн
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.