25 000 грн/міс
КАХ, 62а
85 / 60 / 15 м²
поверх 10 з 25
Бетонно монолітний
Роздільне
Перша здача
4 дні тому
4 дні тому
114 (сьогодні 0, вчора 20)
Опис
Здам 3-кімнатну квартиру в монолітно-каркасній новобудові комфорт класу, ЖК Каховська, (вул. Каховська 62а), ст.м. "Лівобережна", 15 хв пішки до метро.

Квартира здається тільки для довготривалої оренди. В квартирі жили всього 1 рік (ремонт робили не під здачу) і половина підлоги застелена італійським паркетом, тому, вибачте, але БЕЗ ДОМАШНІХ ТВАРИН.

ПРОПОНУЮЄМО БЕЗ КОМІСІЇ! Співпрацюємо з брокерами.

Вартість - 25 000 грн/місяць + залог (1,5 місяця) + комунальні платежі по лічильниках.

Є можливість оплати на ФОП 3 групи. (в такому випадку 6% (1500 грн) діляться навпіл між орендарем і оредодавцем).

Одразу повідомляю, що торг не передбачений. Поспіху в оренді немає. Бажання знайти надійного і платоспроможного орендаря привіліює.

[ссылка скрыта]. Якщо потрібно буде купити додаткову кровать чи ще один диван - Ви її купляєте (граничну суму обговоримо) і потім це вичитаємо з оплати оренди останнього місяця (при умові, що ви живете в квартирі більше року).

Будь які питання з орендарями будуть вирішуватися швидко через Viber/Telegram.
Деталі
Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати. Вид з вікон на парк, на місто. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Немає газу, кухонна плита електрична. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі 2 роздільних санвузла, Туалет/ванна. Сантехніка нова. , нові. Є підігрів підлоги. Є 2 балкони засклені. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники, Сейф, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2020 році. Загальний стан квартири - Перша здача. Охорона, Комора. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, парк, супермаркет, річка/озеро. Надання документів. Сантехніка нова. Нові. Засклений. Інтернет оптоволоконний. Внутрішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Сейф
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Владислав
Владислав
Власник
Верифікований профіль
3
Роки на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Деталі інтер’єру
Квартира укомлектована меблями і побутовою технікою (на фото).

З техніки: холодильник, посудомиюча машина, мікрохвильва піч, індукційна плита, духовка, витяжка з вугільним фільтом, кавомашина, телевізор, пральна машина, сушильна машина з антиалергічною системою фільтрацієюї роутер, релє напруги, потужний інверторний кондиціонер на 50 кв.м. якій може працювати до -15С, бойлер ємністю 100л (2000 ВТ і має додатково економ режими на 700 ВТ і 1300 ВТ), 4 ступеневий фільтр для води.

Інтернет-провайдер заведений. Є можливість підключення 2 інтернет провайдерів одночасно.

Квартира обладнана теплою підлогою, лічильниками на воду, електроенергію та централізованим опаленням.

Якісна сантехніка Grohe з термостатом.

Планування
Квартира включає кухню-студію (має арку-прохід з вітальною), а також ще додатково 2 кімнати (спальня + кабінет/додаткова спальня/дитяча кімната), 2 сан. вузла (з величезною квариловою ванною), комору з поличками, 2 балкони (на кухні і в спальні). Один балкон відкритий (на ньому можна курити) з видом на Русанівські Сади, другий засклений, використовувався як кабінет, обігрівався "теплою підлогою".

Останнє фото - планування, актуальне !окрім! того, що "кабінет" вже частково мебльований.

Інфраструктура
Інфрастуктура розвинута : дитячий майданчик, кав'ярні, аптеки, продуктові магазини, дитяча клініка, кафе, йога-центр, пошта та інш.
Біля будинку зупинки громадського транспорту.
Будинок охороняється (охоронець в кожному під'їзді + по периметру).

Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.