2 500 $/міс
84 / 36 / 30 м²
поверх 6 з 8
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
вчора
5 днів тому
87 (сьогодні 0, вчора 8)
Опис
Перша здача квартири в ЖК Файна Таун

Площа квартири 84 м2

Квартира знаходиться на 6 поверсі 8-ми поверхової будівлі, зроблений авторський ремонт компанією «Remotional» по дизайн проекту компанії «Lauri brothers». В квартирі та на території є все для комфортного життя, територія будинку закрита, вхід лише для жителів ЖК, на випадок відключення світла в квартирі знаходиться Еко-флоу підключене в систему, що дозволить вам користуватись світлом, розетками, холодильником та Wi-Fi протягом 4-6 годин на випадок відключення світла, також з техніки є вмонтований холодильник та додаткова морозильна камера, варочна панель вмонтована в рівень зі стільницею, мийка зі змішувачем підстільного монтажу, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийка, 1 телевізор 65 дюймів марки Samsung(прошитий під Україну), в квартирі встановлені 2 ретранслятори Wi-Fi, під раковиною знаходиться подрібнювач для відходів, пральна машина з функцією сушки та система антипотоп, бойлер на 100 літрів керований з Wi-Fi, система кондиціонування керована з Wi-Fi, 6-ти ступенева очистка питної води, всі меблі та кухня нові, були виготовлені на замовлення з високоякісних матеріалів компанією «A31 furniture», також на замовлення був виготовлений весь текстиль. Вся техніка яка знаходиться в квартирі від світових брендів: Whirlpool, Bosh, Miele, Franke, Tesy, Samsung, Cooper&Hunter, Interia. В квартирі 2 санвузли: ванна кімната та душова, Підлога в квартирі виконана з натурального паркету, всюди де покладена плитка підключена система теплої підлоги керована з Wi-Fi, столешня на кухні та стіна в спальні виготовлена з широкоформатного граніту фірми Inalco. В спальній кімнаті є вихід в гардеробну в якій знаходиться винна шафа. В пішій доступності ресторани, кав'ярні супермаркети та спортзали. Поряд ЖК, вузи, школи, дитячий садочок.

Житловий комплекс «Файна Таун» у Києві є одним з найбільших проектів поквартальної забудови. Новобудова знаходиться на ділянці площею 40 га, яка утворена вулицями Естонська, Салютна, Щербаківського та Туполєва.

Неподалік три станції метро – «Нивки», «Берестейська» та «Святошин». Велика кількість маршрутів наземного і підземного транспорту забезпечує вільний доступ практично в будь-яку точку міста.

На території комплексу в кожному кварталі є пішохідна зона з ділянками для дозвілля. Забудовник зберіг тінисту алею з високими дорослими ялинами, що переходить в трикілометрові кільцеві вело доріжки. Споруджується два сухих фонтани, яким так радіють діти в спекотний літній день. Для проведення пікніків спеціально обладнується окрема ділянка.

Запрошуємо на перегляд з експертом "the Capital".

#3.1.5.9.1.7.3.4.6.8.5.0
Деталі
Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Гаряча вода - електричний бойлер. Немає опалення. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Торг доречний. Комісія за послуги 50 %
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Верифікований профіль
2
Роки досвіду
2
Роки на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 2990
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.