1 100 $/міс
71 / 30 / 22 м²
поверх 12 з 28
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
5 днів тому
22 (сьогодні 0, вчора 6)
Опис
Пропонується до оренди простора преміум-квартира площею 70 кв.м., розташована на 12 поверсі сучасного 28-поверхового житлового комплексу в самому центрі Києва. Ця квартира є ідеальним поєднанням розкоші, стилю та комфорту, відповідаючи найвищим стандартам життя в столиці.

Дизайн та інтер’єр:
Квартира оформлена у вишуканому стилі неокласики, що підкреслює елегантність та гармонійність простору. В інтер'єрі використані тільки високоякісні матеріали та ексклюзивні дизайнерські рішення. Вбудовані меблі створені з урахуванням останніх тенденцій у дизайні, що забезпечує максимальну функціональність і комфорт для мешканців. Усі меблі та техніка від провідних світових брендів, серед яких Liebherr, Hansa, Electrolux, Bosch, гарантують зручність та надійність у повсякденному використанні.

Кухня та ванна кімната:
На кухні встановлено найсучасніше обладнання, що дозволяє комфортно готувати як для себе, так і для гостей. Італійська сантехніка підкреслює високий рівень якості і додає стилю ванній кімнаті, створюючи атмосферу розкоші і затишку.

Безпека:
Особлива увага приділена безпеці. Квартира обладнана сучасною системою сигналізації Ajax, що забезпечує миттєве реагування на будь-які позаштатні ситуації. У під'їзді працює цілодобова служба консьєржів, а також наявна охорона. Вікна з броньованого скла від відомого бренду Rehau гарантують додатковий захист і шумоізоляцію, створюючи тишу та спокій у самому центрі метушливого міста.

Розташування:
Життя у цьому районі дає можливість користуватися всіма перевагами центру Києва. Поруч розташовані такі знакові місця, як ТРЦ "Gulliver", торговий центр "Arena-City", Бессарабський ринок, що дозволяють отримати доступ до всіх необхідних послуг, магазинів і розважальних закладів. Також у пішій доступності знаходяться станції метро "Кловська", "Палац Спорту" та "Печерська", що забезпечує зручне транспортне сполучення з будь-якою частиною міста.

Комфорт та додаткові послуги:
У вартість оренди включені всі комунальні послуги, що робить проживання ще зручнішим. Також у пакеті послуг є технічний супровід квартири, що гарантує своєчасне обслуговування і ремонт за потреби. За домовленістю є можливість офіційної реєстрації проживання.

Ця квартира ідеально підійде для тих, хто шукає ексклюзивне житло з максимальним рівнем комфорту та безпеки в самому серці Києва. Це ідеальне рішення для людей, які цінують якість, стиль та безпеку у своєму повсякденному житті.

Для отримання додаткової інформації та перегляду квартири звертайтеся за вказаними контактами.

#1388
Деталі
Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Роздільне. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Торг доречний. Інтернет дротовий (кабельний). Комісія за послуги 50 %
В квартирі є
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Телевізор
THE Capital
Верифікований профіль
6
Років досвіду
22
Верифіковані рекомендації
2
Роки на сайті
Активних оголошень 11
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 25192
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.