650 000 $
2 876 $/м²
226 / 125 / 60 м²
поверх 20 з 23
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
6 днів тому
1 р. тому
354 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Без комісії!!! Велика 5-кімнатна квартира з терасою, зимовим садом та найкращим видом з вікон у Києві для Вас! Як часто Ви ловите себе на думці, що Вам вже тісно та потрібна ще одна кімната? Або робочий кабінет і місце де ніхто не буде стояти над головою? У цій квартирі такі думки Вас не відвідуватимуть взагалі!

Плануванні пентхауса включає в себе:
1) чотири окремі правильної форми спальні
2) дуже світлу і видову кухню з переходом у вітальню
3) зимовий сад
4) комфортну і закриту терасу (40 м2)
5) гардеробну кімнату
6) три санвузли
7) лоджія на НСК «Олімпійський»

226 м2 загальна площа, 125 м2 житлова і 60 м2 кухня-вітальня. Зимовий сад 16 м2, тераса – 40 м2. До речі, тераса дивиться на Велику Васильківську і Протасів Яр, а це означає що на терасу ніхто не буде дивитись крім Вас!
Квартира повністью підготовлена під чистове оздоблення – машинна штукатурка, проведена електрика, вентиляційні канали, вихід під кондиціонери. Є дизайн проект. На терасі зробили нову гідроізоляцію!

Квартира трьохстороння! На поверсі тільки один сусід. І один з самих сильних плюсів данного пентхауса є те, що він розташований в одному рівні. Ті клієнти і інвестори, які хоч раз падали з другого/третього рівня квартири або будинку мене зрозуміють.

В будинку всього 88 квартир на 23 поверхи! На сьогодні це один з небагатьох будинків в Києві з такою висотністью і невеликою кількістью квартир. А це означає, що черги біля ліфта в холі і паркінгу відміняються))
До речі, в будинку три ліфти – 2 пасажирські і один грузовий, який виконує роль пожежного і абсолютно ізольований від житлової частини будинку. Також величезним плюсом є те, що на два рівні паркінгу спускаються всі три ліфти - на сьогодні в нових будинках це трапляється не часто (знаю з практики, оскільки я будував і продавав ЖК Chelsea Tower, на сьогодні будую і продаю інші ЖК в столиці)

Будинок розташований на Печерських пагорбах поруч з парковою зоною. Навколо великий вибір найкращих шкіл, дитячих садочків, торгових центрів, ресторанів, клінік та інших знакових місць Києва.

Ключі на руках! Для пентхауса передбачили 2 паркомісця.
Вулиця Ділова, 4, Печерський район
Без комісії!!!

Поруч розташовані такі ЖК - Французький квартал, Бульвар фонтанів, Новопечерські Липки, Taryan Towers (Тарян Тауерс), Trinity (Трініті), Престиж Холл, Richmond (Річмонд), А 136, Стендфорд, AlterEgo (АльтерЕго), Tetris Hall (Тетріс Холл), Chelsea Tower (Челси Тауер), Centrall Park (Централ Парк)

[ссылка скрыта]. Колегам і ріелторам! Коли будете копіювати мій текст в свої оголошення – хоча б поміняйте місцями речення і абзаци))
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 4 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі більше 7 вікон, Вид з вікон у двір, на парк, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення автономне. В квартирі 3 роздільних санвузла, Туалет/ванна. Немає сантехніки. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Є лоджія, засклена. Стан стін - чистові роботи, стеля емульсія. Вікна алюмінієві, нові. Міжкімнатні двері типові, нові. Тамбура немає. Будинок побудований в 2014 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Під офіс, автопарковка, Можлива прописка, Охорона, Консьєрж. Поруч є дитсадок, школа, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж, Вільна. Нові. Засклена. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
Верифікований профіль
13
Років досвіду
3
Рекомендації
5
Років на сайті
Активних оголошень 12
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 37009
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса