160 000 $
1 013 $/м²
158 / 124 / 34 м²
поверх 9 з 16
Бетонно монолітний
Роздільне
Чудовий стан
2 міс. тому
10 міс. тому
322 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Продається простора 4-кімнатна квартира у місті Київ на вулиці Якуба Коласа 2, в ідеальному стані. Це житло вражає своєю площею та функціональністю, а також високим рівнем ремонту та дизайнерських елементів.

Квартира складається з двох санвузлів, двох гардеробних кімнат, однієї дитячої кімнати, просторої вітальні, кухні-їдальні, двох коридорів і двох спалень. Також до вашої уваги засклена тераса, де ви можете насолоджуватися свіжим повітрям та чудовим видом.

Якісний ремонт в квартирі включає в себе венеціанську штукатурку, дерев'яні дизайнерські двері, вітражі Тіффані, дерев'яні вікна з подвійними склопакетами. Підлога оздоблена мистецьким паркетом відмінної якості.

Сантехніка в санвузлах від відомого бренду Villeroy & Boch, а ванна від Jacuzzi додасть вашому відпочинку ексклюзивний шарм.

У спальній кімнаті на фотографії присутнє ліжко та фурнітура, але з квартири вони прибрані.

Не втрачайте можливість стати власником цього розкішного житла і насолоджуватися комфортом та елегантністю кожного простору. Зателефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд квартири та отримати додаткову інформацію.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 4 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 7 вікон, Вид з вікон у двір, на місто. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі 2 спільних санвузла, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - паркет, плитка, немає підігріву підлоги. Є 2 балкони засклені. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна дерев'яні, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбур суміщений. В квартирі є Холодильник, Кондиціонер, Лічильники, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2002 році. У квартири 1 власник, прописані 3 людини. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний, Терміново, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка в нормальному стані. Засклений. Внутрішнє утеплення стін. Без комісії
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Холодильник
Шишов Ілля
Шишов Ілля
Рієлтор
Верифікований профіль
10
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 0
Останній візит на сайт 2 місяці тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Дом находиться во дворе, который имеет 2 заезда, и совмещен с рядом стоящими домами. На территории двора находится парковка (паркоместо входит в стоимость квартиры), детская площадка совмещенная со спортивным уголком. Всего во дворе насчитывается около 3-х детских площадок. На подъемной лестнице подъезда имеется пандус для детских/инвалидных колясок. Два рабочих лифта - грузовой и пассажирский. Вход в дом осуществляется по магнитному ключу. Круглосуточное видеонаблюдение парковки, а также круглосуточно работает консьерж.

Інфраструктура
Инфраструктура в радиусе от 500м до 1км:
2 школы, детский садик, 3 автобусных остановок с прямой маршруткой до м.Святошин, магазины ,,Коло,, ,,АТБ,, ,,Континент,, ,,OKWine,,. Также шикарный березовый и дубовый парк для дневной или вечерней прогулки с семьей и/или детьми.
Одной из особенностью этого микрорайона, что Охранная Компания ,,Sheriff,, добавила все дворовые и придворовые дороги в патрульный маршрут, что делает его более безопасным и комфортным для проживания.

Історія зміни ціни
03.02.2024 - 12 000 $ 160 000 $
20.07.2023 172 000 $
Адреса