40 050 $
1 500 $/м²
26.7 / 12.8 / 6.8 м²
поверх 27 з 27
Бетонно монолітний
Студія
Євроремонт
сьогодні
9 міс. тому
7025 (сьогодні 10, вчора 6)
Опис
Зручна СМАРТ-КВАРТИРА в елітному районі Києва З РЕМОНТОМ

Квартира в Голосіївському районі Києва, в ЖК Оранж Сіті з неймовірним видом на Дніпро і весь лівий берег

Квартира світла, гарно освітлена, з повним завершеним ремонтом, будинок введено в експлуатацію, лишається завезти меблі і жити. Дуже грамотне планування дозволяє насолоджуватись квартирою, незважаючи на стислу квадратуру, кімнати сплановані з урахуванням геометричних особливостей будівлі і архітектурних правил. Перед входом в квартиру є окремий тамбур, що буде відокремлювати Вас від сторонніх звуків та додавати комфорту і корисного простору.

По всій житловій частині квартири стіни у шпалерах, у спальній кімнаті панорамні вікна від стелі до підлоги з яких відкривається шикарний вид на Голосіївський Ліс. Стіни та підлога санвузолу оздоблені широкоформантною плиткою під мармур. По всій іншій площі квартири на підлозі ламінат 33-го класу. Всі стелі - натяжні. Всі вікна WDS - дуже якісні і енергоємні, до всіх стулок наявні москітні сітки. По квартирі розташовано багато розеток в правильних місцях, а вся щитова - Schneider Electric

В квартирі підведені всі комунікації: газ, опалення, електрика, вода - все для комфортного проживвання тут і зараз.

Інфраструктурно, будинок має дуже зручне розташування біля однієї з найшвидших артерій міста - столичного шосе, також в 5 хвилинах автомобілем від ЖК станція метро "Видубичі", що створює зручну логістику як для пішоходів, так і для автомобілістів, для других, також є автопаркінг. На території двору є кафе, заклади дозвілля, салони краси тощо. У кожному під’їзді є свій поштомат, працює консьерж, також є відеонагляд, доступ у двір, до ліфтів тощо - по карткам, тому життя в цілому затишне і безпечне. Зручний маршрут до центру міста - 10хв на авто, при цьому чисте повітря і гарний краєвид (детальніше в відео). Також з ЖК ходить рейсове маршрутне таксі.

У пішому доступі:
- Станція метро "Видубичі"
- Заклади дошкільної освіти
- Супермаркет АТБ
- Відділення Нової Пошти
- Ресторани, ПАБи тощо
- Аптеки
- СТО, АЗС, автомагазини

Фасад та під’їзд будівлі з повним завершеним євроремонтом, все завжди прибрано та чисто. Є два швидкісних ліфти.

Продаж від власника, з повним переоформленням, у вартість, зазначену на сайті (1400$/метр) входять всі обов’язкові платежі, податки і збори, ніяких доплат з верху, всі витрати беру на себе.

Також є детальний відеогляд, посилання у цій об’яві, дивіться, дзвоніть, відповім на всі питання, організую перегляд.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон на парк. Планування кімнат Студія. Є газ. Гаряча вода - централізована. Опалення автономне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Немає сантехніки. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - ламінат. Немає балкона. Стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбур суміщений, капітальний. В квартирі є Лічильники. Будинок побудований в 2022 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Охорона, Консьєрж, автопарковка, Можлива прописка. Поруч є розважальні заклади, парк, ліс. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Вільна. Нові. Зовнішнє утеплення стін
Денис
Денис
Власник
Верифікований профіль
10
Місяців на сайті
Активних оголошень 5
Останній візит на сайт 6 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Затишний світлий ремонт, в якому використані універсальні кольори і текстури, що дає змогу підкорегувати його під будь-який стиль на Ваш смак.

Планування
Класична квартира-студія, в якій зручно проживати як одному, так і невиликій родині.

Будинок і двір
Двір з гарним ландшафтним дизайном, дитячими майданчиками, батутом, парковкою, зручними тратуарами і великою кількістю зелені.

Відеотур
В квартирі є
  • Лічильники
Історія зміни ціни
14.03.2024 + 2 670 $ 40 050 $
30.12.2023 - 2 670 $ 37 380 $
06.09.2023 + 2 670 $ 40 050 $
06.07.2023 + 1 335 $ 37 380 $
03.07.2023 + 1 335 $ 36 045 $
29.06.2023 34 710 $
Адреса