54 320 $
1 400 $/м²
38.8 / 16.7 / 9.6 м²
поверх 27 з 27
Бетонно монолітний
Студія
Чудовий стан
сьогодні
9 міс. тому
2497 (сьогодні 0, вчора 7)
Опис
Вигідно купити двокімнатну квартиру в новому будинку в Києві стало реально з цією пропозицією. Квартира з ремонтом біля метро Видубичі, Голосіївський район.

Квартира в ЖК Оранж Сіті, правий берег, Голосіївський район - один з найкращих в Києві.
Будинок розташовано у дуже зручній та перспективній локації, поряд є Лисогірський ліс, що дарує чисте повітря і неймовірний вид із вікна, а отже Квартира в екологічно чистому районі Києва, проте також поруч найактивніші міські артерії, такі як Столичне шоссе, проспект Науки, вулиця Саперно-Слобідська, тощо. Також, квартира розташована поряд з зупинками громадського транспорту.

Інфраструктура всередині ЖК активно розвивається, вже функціонують заклади краси, поштомати, відкриваються кафе і т.д.

Окрім закладів розташованих в ЖК, будинок розташовано поруч з закладами дошкільної освіти, Супермаркетом АТБ, відділенням Нової Пошти, Ресторанами/ПАБами, Аптеками, СТО, АЗС, автомагазинами.

У комплексі зроблено великий наголос на безпеці: вхід у двір, у будинок, ліфт - по картках. На першому поверсі працює консьєрж, у дворі є охорона і відеоспостереження.

Будинок з фінішним ремонтом, хол з яскравим оздобленням, будинок заселено більше ніж на 60%. На поверсі є великий загальний балкон, який міг би стати чудовим місцем для зустрічей і заходів.

Сама квартира з повним завершеним ремонтом і, оскільки будинок введено в експлуатацію - лишається завезти меблі і жити. Дуже грамотне планування дозволяє насолоджуватись квартирою, площі вистачає для молодої сім’ї, кімнати сплановані з урахуванням геометричних особливостей будівлі і архітектурних правил. В кухні є гарна ніша, що може перетворитися на зручну шафу.

По всій житловій частині квартири стіни у шпалерах, у спальній кімнаті панорамні вікна від стелі до підлоги з яких відкривається шикарний вид на Голосіївський Ліс. Стіни та підлога санвузолу оздоблені широкоформантною плиткою під мармур. По всій іншій площі квартири на підлозі ламінат 33-го класу. Всі стелі - натяжні. Всі вікна WDS - дуже якісні і енергоємні, до всіх стулок наявні москітні сітки. По квартирі розташовано багато розеток в правильних місцях, а вся щитова - Schneider Electric В квартирі підведені всі комунікації. Також у квартирі є свій окремий балкон, з захопливим видом на місто і природу.

Я є власником, ціну (1400$/м2) вказав під ключ з урахуванням всіх податків і т.п. без торгу (!) Тому ласкаво прошу на перегляд.

Також в об’яві є посилання на відеотур, з детяльним оглядом на квартиру.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. Планування кімнат Студія. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральнекотел газовий. В квартирі є Лічильники. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Поруч є розважальні заклади, ліс, річка/озеро, парк, зупинки. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Денис
Денис
Власник
Верифікований профіль
10
Місяців на сайті
Активних оголошень 5
Останній візит на сайт 6 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Відеотур
В квартирі є
  • Лічильники
Історія зміни ціни
21.10.2023 - 420 $ 54 320 $
06.09.2023 54 740 $
Адреса