65 600 $
1 600 $/м²
41 / 14.5 / 13.6 м²
поверх 34 з 34
Українська цегла
Суміжно-роздільна
Незавершений ремонт
сьогодні
9 міс. тому
1464 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Квартира від Власника. Купити квартиру комфорт класу з ремонтом без посередників у 30хв від Хрещатика стало легше з цією пропозицією! Чудові просторі апартаменти у ЖК Метрополіс з видом на Печерськ, залив Дніпра та національний парк Голосіївський. Розташований у 5 хв від метро Теремки та Іподром.
Вдале розташування забезпечить вам приватність і комфорт. А якщо Ви часто хочете бути у центрі подій, за 2 кроки дві станції метро (Теремки та Іподром) та транспортні шляхи (проспект Академіка Глушкова, Кільцева дорога, Велика Окружна дорога).
У будинку є підземний автопаркінг, а біля ЖК є багато місць для паркування, що дасть змогу комфортно зустріти приїзд гостей.
В квартирі зроблено White Box, всі стіни оброблені шпаклівкою та штукатуркою, прокладено електрику і сантехнічні виводи. Якісні вхідні двері дарують впевненість у безпеці. Всю чорнову роботу зроблено, тепер Ви маєте змогу створити дизайн своєї мрії без зайвих клопотів.
Якщо ви хотіли придбати євродвушку, то планування квартири дасть Вам таку можливість, оскільки являє собою окрему затишну світлу спальню та простору кухню-вітальню (студію). В передпокої та коридорі передбачено дві ніші, що можуть бути застосовані для створення місць під шафи, при цьому не порушуючи геометрію кімнат. Санвузол сміжний, душ + туалет.
Двір закритий, у дворі встановлено камери відеооспостереження, працює професійна охорона, а у лоббі Вас зустріне ввічливий консьєрж. У дворі зроблено гарний ландшафтний дизайн, коло дому затишний парк, є дитячий майданчик, місце для пікніка, спортивний майданчик.
Поруч з ЖК є все необхідне для комфортного і водночас активного життя. У 5-ти хвилинах від будинку розташована станція метро "Теремки" у 15-ти хвилинах станція «Іподром», а також у пішому доступі великий ТЦ Магелан, в якому є кінотеатр, KFС, продовольчі супермаркети, кафе і багато іншого.
У пішому доступі навколо ЖК розташовано все необхідне для сучасного життя в комфорті

- Метро
- Супермаркети
- Продовольчі магазини
- Мережеві ресторани
- Спортивні комплекси
- Безліч невеличких затишних кафе, кав’ярень і ресторанів
- Аптеки
- Медичні центри
- Церкви і Храми
- АЗС
- Відділення Нової пошти, Укрпошти, точки видачі Rozetka
- Салони краси

Ціна 2000$/м2 – під ключ, в цю ціну вже включено всі видатки на переоформлення, податки продавця і т.д. більше жодних доплат, тому дзвоніть та записуйтесь на перегляди, відповім на всі питання.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон на місто, на парк, на ріку. Квартира стандартна, планування кімнат Суміжно-роздільна. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Немає сантехніки. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - чорнові роботи, стеля емаль. Вікна металопластикові, нові. Тамбура немає. В квартирі є Лічильники. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Незавершений ремонт. Поруч є зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж. Нові. Зовнішнє утеплення стін
Денис
Денис
Власник
Верифікований профіль
10
Місяців на сайті
Активних оголошень 5
Останній візит на сайт 6 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Відеотур
В квартирі є
  • Лічильники
Історія зміни ціни
05.04.2024 - 6 150 $ 65 600 $
10.12.2023 + 6 150 $ 71 750 $
01.12.2023 - 16 400 $ 65 600 $
07.11.2023 + 15 500 $ 82 000 $
04.11.2023 - 11 400 $ 66 500 $
29.10.2023 77 900 $