255 000 $
3 488 $/м²
73.1 / 46 / 15 м²
поверх 2 з 8
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
2 тиж. тому
4 міс. тому
180 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Без комісії. Пропонується до продажу стильна 2 кімнатна квартира на Воздвиженці, в новому ЖК “Подол Град”, вул. Дегтярна, 9. Простора квартира, загальною площею 71м2, висота стелі 3 м, з панорамними вікнами у підлогу з видом на парк. Розташована у тихому мальовничому місці, в історичному центрі Подолу. Поряд Андріївський узвіз, Пейзажна алея, Контрактова площа. В квартирі великий відкритий балкон-тераса, вітальня, дві окремі спальні (одна спальна відділена від вітальні скляною перегородкою), велика кухня їдальня, велика ванна кімната з роздільним санвузлом, містка гардеробна кімната. Виконано новий дизайнерський ремонт з використанням натуральних матеріалів: дерево, метал, бетон, скло. Багаторівневе освітлення дозволяє поєднувати різні джерела світла, що додає приміщенню практичності та затишку. Квартира повністю укомплектована меблями, якісною сантехнікою та побутовою технікою (індукційна варильна поверхня, духова піч, витяжка, холодильник, бойлер на 100л, пральна та посудомийна машина). У ванній кімнаті проведено теплу підлогу. Під всіма вікнами вмонтовані підлогові конвектори. В квартирі встановлені сигналізація, лічильники на холодну та гарячу воду, опалення та електрику (лічильник день-ніч). Пропозиція від власника 38 [телефон скрыт].
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - централізована. Опалення автономне. В квартирі є Холодильник, Пральна машина, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Прямий продаж. Інтернет оптоволоконний
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Пральна машина
  • Холодильник
Анастасія
Анастасія
Власник
Верифікований профіль
5
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Виконано новий дизайнерський ремонт з використанням натуральних матеріалів: дерево, метал, бетон, скло. Багаторівневе освітлення дозволяє поєднувати різні джерела світла, що додає приміщенню практичності та затишку. Квартира повністю укомплектована меблями, якісною сантехнікою та побутовою технікою (індукційна варильна поверхня, духова піч, витяжка, холодильник, бойлер на 100л, пральна та посудомийна машина).

Планування
В квартирі великий відкритий балкон-тераса, дві окремі спальні, вітальня, велика кухня їдальня, велика ванна кімната з роздільним санвузлом, містка гардеробна кімната.

Будинок і двір
Квартира розташована у тихому мальовничому місці, в історичному центрі Подолу. Поряд Андріївський узвіз, Пейзажна алея, Контрактова площа.

Історія зміни ціни
08.04.2024 - 14 000 $ 255 000 $
17.12.2023 269 000 $
Адреса