150 000 $
2 055 $/м²
ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ Оболонь Оболонь ЖК Гранд
73 / 37 / 15 м²
поверх 10 з 25
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
7 міс. тому
8193 (сьогодні 38, вчора 68)
Опис
Без комісійних!
Рідкісна пропозиція! Ціна/якість! Заїжджай і живи!
Продається двокімнатна квартира у новобудові на Оболоні з дизайнерським ремонтом, який робили для себе. З найкращими матеріалами і меблями, виготовленими на замовлення. Це шанс стати власником стильного та комфортного житла за вигідною ціною.

Основні характеристики:
- Площа: 72,7 м², що забезпечує достатньо простору для комфортного проживання.
- Розташування: Оболонь - один з найзручніших і найбільш розвинених спальних районів міста. До метро - 700 метрів. Автомобілем теж зручно добиратись куди завгодно, набагато менше пробок на відміну від інших районів міста, є різні варіанти обʼїзду. Поруч два озера, торгові центри, зручна транспортна розв'язка.
- Поверх: 10/25 - золотий стандарт комфорту.
- Стан: Квартира готова до заселення одразу. Дизайнерський ремонт виконаний з використанням високоякісних матеріалів і сучасних технологій.

Особливості квартири:
- Сучасний дизайн: Інтер'єр виконаний у стилі сучасної класики з елементами скандинавського мінімалізму. Багато вбудованих шаф для зберігання речей. Усі деталі ретельно продумані. Планування передбачає максимальну приватність господарів, навіть якщо у вас залишаться ночувати гості або якщо одна кімната буде дитячою.
- Передпокій: 2 великі шафи для зберігання верхнього одягу, взуття і господарських речей ідеально вписуються в архітектуру коридору. Велике дзеркало з підсвіткою нікого не залишить байдужим. Стильне вбудоване релінгове освітлення з направленими світильниками.
- Простора вітальня: Ідеальне місце для відпочинку та прийому гостей, з великою кількістю природного світла завдяки широким вікнам. В ній є простора шафа для речей і новий телевізор. Освітлення подвійне: велика центральна люстра, а також бічні світильники по периметру для створення приглушеного світла.
- Затишна спальня: Достатньо місця для великого ліжка. Встановлені просторі шафи для одягу. Вихід на широкий балкон створює гарні умови для комфортного відпочинку. Встановлені світильники по периметру, які не дратують очі перед сном. У спальні достатньо місця для великого комода, косметичного столика та/або дитячого ліжечка.
- Кухня: Оснащена сучасною побутовою технікою, включаючи вбудовану посудомийну машину, пральну машину, духовку та холодильник з морозилкою. Достатньо місця для великого обіднього стола, який не доведеться тулити до стінки.
- 2 санвузли: Окремий санвузол з ванною та стильною сантехнікою і великою шафкою для зберігання косметики і електричною сушаркою рушників. Туалет розташований окремо, в ньому є умивальник та шафка для зберігання.
- Балкон: Затишний балкон з панорамним видом на житловий масив і озеро, за яким видно центр міста. Тут достатньо місця для сушки прання та балконних меблів, на яких можна насолоджуватися ранковою кавою або вечірнім відпочинком.

Додатково підготовлені виходи під встановлення кабінету очистки води і кондиціонерів. Сучасна електрична система, вбудоване економне освітлення, яке підкреслює дизайнерські рішення. Система відеоспостереження за зовнішнім коридором.

Переваги:
- Безпека: консьєрж, відеоспостереження, закриті паркінги - як підземний, так і наземний.
- Комфорт: У будинку є 3 ліфти, дитячий майданчик, зона для відпочинку, аптека, кавʼярні і міні-маркет.
- Інфраструктура: Поруч розташовані школи, дитячі садки, супермаркети, ресторани та кафе, спортивні клуби, медичні заклади.

Ця квартира - ідеальне рішення для тих, хто цінує комфорт, стиль і якість. Не пропустіть свій шанс стати власником цього чудового житла за вигідною ціною!

Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд і зробити перший крок до вашого нового дому! Готові обговорювати ціну.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.8 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 2 роздільних санвузла, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат. Є балкон засклений. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, в нормальному стані. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка/озеро. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Без комісії
Park Lane
Верифікований профіль
9
Років досвіду
19
Рекомендацій
7
Років на сайті
Активних оголошень 43
Ексклюзивних об'єктів 10
Рекламна активність 84927
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
29.03.2024 - 5 000 $ 150 000 $
04.03.2024 - 4 000 $ 155 000 $
14.02.2024 - 6 000 $ 159 000 $
24.11.2023 - 4 000 $ 165 000 $
19.11.2023 169 000 $
В пропозиції є незбережені дані.