130 000 $
1 677 $/м²
77.5 / 30.1 / 25.8 м²
поверх 8 з 20
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
2 міс. тому
5 міс. тому
224 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
*ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ВЛАСНИКА (по переуступці). Жодних посередників.

Прохання телефонувати та/або надсилати повідомлення у WhatsApp за номером телефону, вказаному в оголошенні :)

Пропонуємо до Вашої уваги чудову 2-ох кімнатну квартиру у 1 Секції 1 Будинку Другої колекції мальовничого ЖК «POETICA» бізнес-класу, що знаходиться за адресою м. Київ, вул. Дегтярівська, 25.
Загальна площа квартири складає 77,5 кв.м, житлова – 30,1 кв.м. Зручне ергономічне та функціональне планування дозволяє комфортно облаштувати квартиру з урахуванням найвибагливіших потреб кожного мешканця.
Квартира розташована на видовому 8-му поверсі 20-поверхового будинку з видом на парк імені Івана Багряного (колишня назва – «Парк Пушкіна»). Поряд у пішій доступності розташований Київський зоопарк та парк Політехнічного інституту.
Особливістю комплексу є закрита територія, загальний стилобат, тож ніхто з посторонніх осіб не зможе потрапити у житлову зону. В стилобаті планується розміщення супермаркету, ресторанів, салонів краси та інших популярних закладів.
Поруч розташовані три станції метро: «Шулявська», «Політехнічний інститут» та «Лук’янівська».
Технологія будівництва: монолітно-каркасна. Зовнішні та внутрішні міжквартирні стіни з керамічної цегли. Панорамні металопластикові вікна з двокамерними склопакетами.
Заявлена забудовником дата введення будинку в експлуатацію: 4 кв. 2024 р.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон на парк, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає опалення. В квартирі 2 роздільних санвузла, Туалет/ванна. Немає сантехніки. Труб немає. Вхідні двері залізні. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Є лоджія, не засклена. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері нові. Будинок побудований в 2024 році. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, розважальні заклади. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Вільна. Не засклена
Вікторія
Вікторія
Власник
Верифікований профіль
5
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 місяці тому
Вашу скаргу прийнято!