59 100 $
1 130 $/м²
52.3 / 29.6 / 7.5 м²
поверх 6 з 9
Стара цегла
Роздільне
Потрібен капітальний ремонт
1 міс. тому
4 міс. тому
468 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Квартира від власника.

До вашої уваги, простора двокімнатна квартира, в тихому, зеленому районі, поруч з усією необхідною інфраструктурою включаючи школу, садочки, супермаркети, метро (пішки 20-30хв.)

Охайний огороджений двір, з місцями для парковки авто. Двір не проїзний. У дворі дитячий та спортивний майданчик, багато зелені.

Будинок в чудовому стані, під'їзд після ремонту зі встановленими металопластиковими вікнами. Ліфт замінений на сучасний новий місяць тому.

Квартира - під капітальний ремонт. Стан звичайної радянської квартири з рідними вікнами та дверима. Нічого цікавого, крім, звісно, чудового розташування. Планування роздільне (дивіться план). Внутрішні перегородки не несучі, дозволяють втілити будь які ваші дизайнерські побажання. Квартира не кутова, тепла, в середині будинку. Чудовий вид з вікон на місто, ніякої щільної забудови або шумних проспектів, влітку з відкритими вікнами може здатися, що знаходишся за містом.

За сукупністю ціни, розташування, та будинку в якому вона розташована, квартира не має ніяких аналогів у всьому Голосіївському районі.
Тому, хто шукає квартиру для життя, цей варіант варто розглянути. Можна зробити все під себе, на свій смак і бюджет і при цьому отримати житло на 15-20% дешевше аналогів з "дизайнерськими" "євроремонтами" 2000х.
Деталі
Окрема квартира, Будинок - Стара цегла, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.6 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Вхідні двері дерев'яні. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Є лоджія, засклена. Вікна дерев'яні. Міжкімнатні двері дерев'яні. Будинок побудований в 1982 році. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Потрібен капітальний ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж, Вільна. Засклена. Інтернет дротовий (кабельний)
Микола
Микола
Власник
4
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса