95 000 $
1 267 $/м²
75 / 36.2 / 17.7 м²
поверх 23 з 23
Від будівельників вільне планування
1 міс. тому
3 міс. тому
138 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Від власника. ЖК Лікоград Perfect Town. Продається 2 кімнатна квартира в Голосієвському районі біля метро Васильківська (10 хв.) та ВДНГ (20 хв.). Розглядаємо єОселю. Всі документи та право власності на руках.
95000 дол. (ціна вже з урахуванням податків)

23 з 23х поверхів, висока стеля (3м), панорамні теплі вікна, в квартиру вже заведено тепло, встановлені батареї, заведено силовий кабель під кухню, підключені та встановлені всі лічильники, є електрощиток в квартирі. 2 санвузли, квартира готова до заїзду та ремонту. Можливо робити перепланування, стіни з газоблоку можна знести. Вікна квартири дивляться на південь, квартира сонячна та затишна.

У будинку 3 великих сучасних ліфти, вхід в під'їзд по магнітному ключу (з можливістю гостьового доступу через телефон), камери в під'їзді та на подвір'ї, є підземний паркінг, на подвір'ї дитячий та спортивний майданчики, поруч вся готова інфраструктура (магазини, школи, дитсадки, кафе, ресторани, спортивні зали та басейн), зручна транспортна розв'язка. В 15 хвилинах декілька великих ТРЦ (Республіка Парк, Магелан, Оушен Плаза та ін.), Столичний ринок. Будинок добре утеплений та побудований з сучасних матеріалів, не потребує великих витрат на опалення взимку.
Деталі
Окрема квартира, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 3 метра. Квартира стандартна. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Немає сантехніки. Вхідні двері броньовані. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Стан стін - чорнові роботи. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, розважальні заклади, річка/озеро, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний, Терміново. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Єлизавета
Єлизавета
Власник
Верифікований профіль
3
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!