83 900 $
1 525 $/м²
55 / 29 / 9 м²
поверх 22 з 25
Роздільне
Євроремонт
1 день тому
2 міс. тому
347 (сьогодні 1, вчора 7)
Опис
Без % продаж 2-х кімнатної квартири на вулиці Софії Русовій 7. Квартира розташована на 22-му поверсі 25-ти теплого нового сучасного термо-будинку. Будинок 2018 року.
Площа 55/29/9.
Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Два кондиціонера [ссылка скрыта]. смарт TV, диван, ліжко, письмовий стіл, чотири шафа-купе, та великий гардероб-кладовка для зберігання речей.На кухні: вбудована кухня, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, дуже зручний м'який диванчик, також з кухні вихід на просторий балкон з панорамними вікнами який може використовуватися під кабінет.
Ванна кімната: бойлер, пральна машина, меблі для ванної кімнати.
Перевага цього будинку мінімальні комунальні платежі лічильники стоять на все. Найбільша безкоштовна стоянка у дворі плюс поряд з будинком паркінг, що охороняється. У дворі та в під'їздах у ліфтах стоять камери відеоспостереження, консьєрж. Відміна інфраструктура, поряд два метро Осокорки та Позняки 10 хвилин пішки. Поруч магазини, три великих супермаркета ФОРА, NOVUS, АТБ. Школи, дитячі садки, В п’яті хвилина ходьби знаходяться ліс та три озера, с піщаними пляжами, та зонами барбекю та відпочинку.
Ціна 83900 $ Без комісії з покупця.
Деталі
Окрема квартира, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон на ріку. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення центральне. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - плитка, ламінат. Є балкон засклений. Стан стін - ремонту не потребують, стеля натяжна. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники. Будинок побудований в 2018 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, розважальні заклади, зупинки, супермаркет, парк, річка/озеро, ліс. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Терміново, Прямий продаж, Вільна. Сантехніка в нормальному стані. Нові. Засклений
В квартирі є
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Євген
Євген
Власник
Верифікований профіль
10
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 день тому
Вашу скаргу прийнято!
Планування
Сучасне планування двох кімнатної квартири

Історія зміни ціни
19.03.2024 - 1 000 $ 83 900 $
06.03.2024 84 900 $
Адреса