105 000 $
1 966 $/м²
ПРЕМІУМ Комісія 4% ПЕРЕУСТУПКА Лук'янівська Юрковиця ЖК Старт
53.4 / 15 / 24 м²
поверх 4 з 26
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
1 день тому
2 міс. тому
135 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Продається за перепоступкою майнових прав. 2- кімнатна квартира в ЖК " Старт", по вул. Шолудкнка, 30. Монолітно - каркасний будинок комфорт-класу, - стіни з керамічної червоної цегли з утепленням фасаду, панорамні вікна, централізоване опалення, індивідуально лічильники на тепло та воду, двоповерховий підземний паркінг на 272 паркомісця, передбачено ліфт з паркінгу на поверх, закрита територія, місця для відпочинку, дитячий та спортивний майданчик. Квартира розміщена на 4-му поверсі, 26-ти поверхової секції будинку 2.3 . Загална площа квартири 53,44м2. Вікна квартири орієнтовані на схід, вбік вул. Вільгеоьмв Котарбінського. Завдяки вдалому архітектурно- планувальному рішеннню, в квартирі можливо зробити перепланування квартири, отримавши простору кухню - студію, та дві окремі спальні, даний проек перепланування представлено на фото.
Поруч з ЖК "Старт" зручна транспортна роз'язка та розвинена інфраструктура. Будинок знаходиться у пішій доступності від зупинок громадського транспорту та ст. м. Лук'я́нівськата ( 7 хв. пішки) Політехнічний інститут ( 20 хв. пішки_ Поруч - стадіон Старт, школа, ліцей 38, гімназія - 153, дит. садок, аптека, ТЦ - Сільпо, Фора, Billa, АТБ кінотеатр, зоопарк. ЖК Старт – комплекс комфорт класу. Забудова комплексу по периметру створює закритий від авто та шуму внутрішній простір. Зелене подвір’я з благоустроєм: тут дитячі ігрові зони, спортивний майданчик, місця для відпочинку та алея для прогулянок. На першому поверсі комплексу вбудовані громадські примішення, де будуть розмішені кафе та невелмчкі прродуктові магазини, деякі з них взловж вул Шолуденка, вже функціонують. Можливий продаж по програмі Є- Оселя, тоді вартість квартири 108000$

!!! Вартість перепоступки включена у вартість квартири !!!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон на місто, на проїжджу частину. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Немає сантехніки. Труб немає. Вхідні двері броньовані. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Є лоджія, засклена. Стан стін - чорнові роботи, стеля вапно. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері типові, нові. Тамбура немає. В квартирі є Сигналізація, Лічильники. Будинок побудований в 2023 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Консьєрж, Охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Терміново. Засклена. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін. Комісія за послуги 4 %
FLATPRIME
Верифікований профіль
8
Років досвіду
1
Рік на сайті
Активних оголошень 7
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 7867
Останній візит на сайт 1 день тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Планування

Будинок і двір

Інфраструктура
Поруч станція метро Лук"янівська, 7 хвилин пішки.

В квартирі є
  • Лічильники
  • Сигналізація
Історія зміни ціни
23.04.2024 + 2 000 $ 105 000 $
10.04.2024 - 2 000 $ 103 000 $
21.02.2024 + 5 000 $ 105 000 $
05.02.2024 - 2 000 $ 100 000 $
05.02.2024 102 000 $
Адреса