255 000 $
2 271 $/м²
112.3 / 46.7 / 37.6 м²
поверх 15 з 25
Бетонно монолітний
Роздільне
Незавершений ремонт
1 міс. тому
2 міс. тому
157 (сьогодні 2, вчора 2)
Опис
Продаж квартири з 3-ма спальнями та просторою вітальнею в житловому комплексі бізнес-класу "Time" в Соломʼянському районі, вулиця Липківського (Урицького), 38а.
Планування квартири включає 3 спальні, 2 санвузли (один з ваною, інший з душовою кабіною), простору кухню-вітальню, кладове приміщення та закриту лоджию. В двох спальнях панорамні вікна до підлоги.
Квартира розташована на 15 поверсі, загальна площа 112.3 квадратних метра.
Еркерні вікна виходять на захід, у тихий двір, вікна з кухні-вітальні та спальні - на північ.
У квартирі частково зроблен ремонт, зроблені чорнові та чистові роботи. Стіни виведені під покраску, зроблені єлектрика, дерев'яні відкоси на вікнах, нові дизайнерські батареї біля еркерних вікон. Повністю зроблені обидві ванні кімнати (плитка, сантехніка, унітази та раковини, вана), покладена плитка в сільхозприміщенні, коридорі, кухні та терасі. На решті підлоги - паркет.
Паркет - дуб, італійська плитка, сантехніка - Rak Ceramics (UAE) та Hansgrohe.
У ремонті використані якісні натуральні матеріали, двері прихованого монтажу, в зонах плитки програмована тепла підлога.
Є виводи під електрику, але сама фурнітура та люстри не встановлені, є виводи під кондиціонери та під бойлер. Немає вбудованих меблів.
Є готовий дизайн-проект зі всіма кресленнями та візуалізацією кожної кімнати.

У вартість також входить додаткове кладове приміщення на -1 поверсі площею 3 квадратних метра.

Про комплекс:
ЖК "Time" - у комплексі своя закрита територія дитячим, спортивним майданчиком та зоною для відпочинку. Камери відеоспостереження, консьєрж, охорона 24/7. Зручна транспортна розвʼязка. На авто до центру міста 5 хвилин.

Можливий розрахунок у криптовалюті (usdt).
Деталі
Окрема квартира, Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 4 кімнати, висота стелі 2.7 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 2 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені. Є покриття підлоги - плитка, паркет, є підігрів підлоги. Немає балкона. Є лоджія, засклена. Стан стін - чистові роботи. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері типові, нові. Тамбур суміщений. В квартирі є Лічильники. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 2 власника, немає прописаних. Загальний стан квартири - Незавершений ремонт. Охорона, Консьєрж, Комора. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Сантехніка нова. Засклена
В квартирі є
  • Лічильники
Катерина
Катерина
Власник
Верифікований профіль
3
Місяці на сайті
Активних оголошень 2
Останній візит на сайт 5 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса