330 000 $
2 357 $/м²
140 / 60 / 55 м²
поверх 5 з 25
Роздільне
Дизайнерський ремонт
4 тиж. тому
2 міс. тому
175 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Доброго часу доби, квартира знаходиться в мікро районі Березняки, дуже хороша транспортна розв'язка, за 1-2 хвилини від будинку виїзд на два мости (Патона, Дарницький) що дозволяє доїхати до центру 10-15 хв у денний час. Сам ЖК примикає, до кращого парку лівого берега "Тельбін" з біговою доріжкою 2км, чотири Волейбольні поля, також футбольним та баскетбольними полями, та іншими спортивними майданчиками, також найбільше озеро Києва, з двома обладнаними пляжами.
Житловий комплекс складається з трьох будинків із закритою територією гостьовим паркуванням та чотирма підземними паркінгами.
Двокімнатна квартира з шикарною великою вітальнею, дорогий ремонт, після ремонту в квартирі майже не жили, в квартирі ніколи не готували, немає жодного запаху, стан нової квартири! У квартирі три великі гардероби, Пральна, комора, душова кімната, ванна кімната, Спальня з окремим гардеробом, Дитяча розрахована на дві дитини 30кв.м зі своїм гардеробом, балкон-тераса з видом на парк. До набережної Дніпра 10 хв пішки.
Квартира обладнана: Двох зонне очищення води 8000 $, тепла підлога, подрібнювач у раковині, стерео система в стелі, винний холодильник, відео спостереження та системи охорони. Решта є на фото та під час особистої зустрічі. На ремонті не економили, також власник квартири зробив капітальний ремонт на поверсі (Коридори-ліфтова зона)
Деталі
В квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Прямий продаж
Костянтин
Костянтин
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса