130 000 $
1 139 $/м²
114.1 / 73.9 / 10.9 м²
поверх 3 з 6
Дореволюційний
Роздільне
Задовільний стан
сьогодні
2 міс. тому
516 (сьогодні 8, вчора 2)
Опис
Продам 5 кімнатну квартиру біля метро "Лук'янівська"
Продам п'ятикімнатну квартиру на третьому поверсі, "Царського" будинку біля метро "Лук'янівська". Квартира на третьому поверсі шестиповерхового будинку (перший поверх цокольний), 2 квартири на поверсі, в парадному ліфт, в будинку одне парадне. Квартира в житловому стані, чиста, акуратна, зі старим ремонтом. Загальна площа: 115м2., житлова – 74 м2, кухня – 11 м2. Вікна металопоастикові, перекриття - залізобетонні, висота стелі 3,8 м., підлога - дубовий паркет. У квартирі два балкони: 3,8 м2, і 2,6 м2. Центральний водопровід, центральна каналізація, центральне опалення, підігрів води - газова колонка. Стіни з цегли, завтовшки 1 м. за рахунок чого взимку у квартирі тепло, а влітку прохолодно. У будинку добрі сусіди. Сам будинок розташований у тихому місці і всього за 7 хвилин ходьби від метро Лук'янівська. Поруч стадіон Старт, кінотеатр Київська Русь Лук'янівський ринок та все необхідне для комфортного проживання.
Ціна 130 000 у.о.
тел. [телефон скрыт]; [телефон скрыт], Євген

Продам пятикомнатную квартиру на третьем этаже,"Царского" дома, возле метро "Лукьяновская". Квартира на третьем этаже шестиэтажного дома (первый этаж цокольный), 2 квартиры на этаже, в парадном лифт, в доме одно парадное. Квартира в жилом состоянии, чистая,аккуратная, со старым ремонтом. Общая площадь: 115м2., жилая - 74 м2, кухня - 11 м2. Окна металопоастиковые, перекрытия - железобетонные, высота потолков 3,8 м., полы - дубовы паркет. В квартире два балкона: 3,8 м2, и 2,6 м2.. Центральны водопровод, центральная каналтизация, центральное отопление , подогев воды - газовая колонка. Стены из кирпича , толщиной 1 м. за счет чего зимой в квартире тепло, а летом прохладно. В доме хорошие соседи. Сам дом расположен в тихом месте и всего в 7 минутах ходьбы от метро Лукьяновская. Рядом стадион Старт, кинотеатр Киевская Русь Лукьяновский рынок, и все необходимое для комфортного проживания.
Цена 130 000 у.е.
тел. [телефон скрыт]; [телефон скрыт], Евгений
Деталі
Окрема квартира, Будинок - Дореволюційний, в квартирі 5 кімнат, висота стелі 3.8 метра. В квартирі більше 7 вікон, Вид з вікон у двір, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - газова колонка. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка потребує ремонту. Проведені чорні труби, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - паркет, лінолеум, плитка, дерево, немає підігріву підлоги. Є 2 балкони засклені. Лоджії немає. Стеля емульсія. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. Будинок побудований в 1914 році. У квартири 2 власника, прописані 2 людини. Загальний стан квартири - Задовільний стан. Можлива прописка, Під офіс. Поруч є зупинки, дитсадок, школа, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право на спадщину за законом. Прямий продаж, Ексклюзивний договір. Сантехніка потребує ремонту. У нормальному стані. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Без комісії
VALION
Верифікований профіль
2
Рекомендації
10
Місяців на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 1
Рекламна активність 7895
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Планування