115 000 $
1 917 $/м²
60 / 30 / 8.5 м²
поверх 5 з 9
Бетонно монолітний
Суміжна
Дизайнерський ремонт
вчора
1 міс. тому
57 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продається 2-кімн.кв., вул.Харківське шосе, без %.

Шукаєте надійне житло, в яке потрібно занести тільки капці? Домівку, в якій є своє «ізраільське бомбосховище»? Не хочете мати клопіт хоч з самим незначним ремонтом або витрачати такий дрогоцінний час на купівлю якісних меблів і техніки? Ми вже чекаємо вас на перегляді!

Продається 2-х кімнатна квартира, вул.Харківське шосе,19, Дніпровський район.

Квартира розташована на 5-му поверсі 9-ти поверхового «термо» будинку, утеплення – кам”яна вата(екологічна і безпечна). Загальна площа – 60 м2, житлова – 30 м2, кухня – 8,5 м2. Висота приміщення – 270 см. Квартира дуже тепла, майже не потребує опалення, навіть взимку.

В квартирі зроблений неймовірно якісний ремонт, без економії коштів. Використані матеріали європейськихих марок. А саме: встановлена приточно-витяжна система кондиціонування; зрблена якісна ізоляція в санвузлі після обробки антигрипом, встановлена німецька сантехніка, французьський унітаз виставковий склокерамика; електрика – 3 фази, дифавтомати, німецька автоматика, промислові проводи; італійська керамична плитка Marazzi; під якісним ламінатом лежить екопідкладка; вся фурнітура Schneider; покладена “тепла” підлоги, тощо. До цього всього є всі схеми прокладання труб і проводів.
В квартирі встановлені італійські лічильники води, лічильники на воду та опалення. Комуналка мінімальна.

Квартира готова для комфортного проживання: вона мебльована вбудованими сучасними меблями і обладнана усією необхідною побутовою технікою (холодильник, мікрохвильовка, бойлер на 100 літрів, інвекторною пральна машина, роутер, інвекторний кондиціонер з можливостями-20 градусів, індукційна плита, духовка з конвекцією, витяжка, пилосос, зволожувач повітря. Все відомих брендів). І вишенка на торті – сейф, який можна унсти тільки разом з квартирою.

Біля будинку є парковка, за яку сплачується всього 1000 грн. на місяць. Чи є десь дешевше?

Розвинена інфраструктура цього району робить його особливо привабливим. Поряд розташовані школа та дитячий садок, відділення банків та супермаркети, неймовірної краси церква, тощо.

Також слід відзначити зручне транспортне сполучення. Біля будинку зупинка автобусів і трамваю, якими всього за 10-15 хвилин ви дістанетесь станцій метро «Харківська», «Ченігівська», «Дарниця», а станція міської електрички «Дарниця» - в пішій ході.

Прекрасна зона відпочинку – озеро Сонячне, Парк Партизанської слави – пішки.

Квартира підійде виключно тим, хто має смак і цінує якість!

Ціна – 115000 у.о. Без комісійних для покупця!
Телефонуйте: [телефон скрыт];
[телефон скрыт].
З повагою рієлтор Неля Володимирівна.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира перепланована, планування кімнат Суміжна. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, плитка, є підігрів підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері типові, нові. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники, Сейф, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2015 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Можлива прописка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Терміново, Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Сейф
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Верифікований профіль
Сертифікат
СФНУ
24
Роки досвіду
4
Рекомендації
7
Років на сайті
Активних оголошень 6
Ексклюзивних об'єктів 6
Рекламна активність 3412
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса