175 000 $
2 688 $/м²
65.1 / 37.8 / 8.4 м²
поверх 18 з 18
Типова панель
Роздільне
Потрібен капітальний ремонт
1 міс. тому
1 міс. тому
98 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Продаж від власника

Можливий торг

м.Київ, вул. Богдана Хмельницького 39.
Загальна площа 65 кв/м.
2 кімнати, кухня, балкон, роздільний сан-вузол, панорамний вид на місто.
Великим плюсом є те, що квартира розташована на останньому поверсі є доступ на дах будинку де за бажанням можна облаштувати зону для відпочинку або встановити электрогенератор.
Будинок розташовано у самісінькому центрі міста, усі історичні пам'ятики, галереї, торгові центри, парк, магазини, школи, лікарня, наземний громадський транспорт, місця дозвілля (ресторани, бари, кафе, національна опера) в пішому доступі.
- метро Університет - 10 хв.
- метро Золоті ворота - 10 хв.
- метро Театральна - 15 хв.
- ЦУМ - 15 хв.
- Хрещатик - 15 хв.
- Універмаг Україна -15 хв.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Типова панель, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.6 метра. В квартирі 6 вікон, Вид з вікон у двір, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - паркет, немає підігріву підлоги. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля крейда. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, потребують ремонту. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Потрібен капітальний ремонт. Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право на спадщину за законом. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклена. Інтернет дротовий (кабельний)
В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Олена
Олена
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса