169 900 $
2 536 $/м²
67 / 33 / 24 м²
поверх 12 з 25
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
1 тиж. тому
1 міс. тому
99 (сьогодні 2, вчора 1)
Опис
вул. Солом'янська 20В, 12/25 пов, будинок з червоної цегли, 2018 року, 67,2/33/24,2 кв.м., сучасний авторський ремонт з поєднанням стилів лофт-шик-модерн, з використанням високоякісних матеріалів. 100% комплектація меблями та технікою. Вхідні двері під замовлення в високим ступенем захисту, підлога паркетна дошка з натурального французського дубу, італійський керамограніт на підлозі та стінах, німецька та італійська сантехніка, німецька фурнітура, Система канального кондиціонеру, керується з монтованого пульту, відеодомофон, система водопостачання захищена від гідроудару, усі розетки з захисними шторками, система електрощита зібрана з розділенням приладів та зон, з захистом від ураження струмом, та від короткого замикання, лінії електропроводки виконані без внутрішньо стінових коробок. Повна заміна радіаторів опалення з регуляторами.
Міжкімнатні двері прихованого монтажу з безшумними замками, шафи-купе виготовлені під стінові панелі, візуально приховані. Оригінальні підсвітки, люстри. Вся техніка високоякісна, провідних фірм, розумний бойлер на 100 літрів. система очистки води. Варильна поверхня, духовка з функцією мікрохвильова піч, двокамерний холодильник, витяжка острівна, пральна та сушильна машина, олед телевізор на 65 дюймів. Меблі виготовлені під замовлення із якісних матеріалів. Ремонт робили для себе. Квартира в оренді не була. Вікна виходять на захід та місто. Лічильники води, тепла, електрики. Чотири ліфта, пасажирські та грузові, укомплектовані генератором для безперебійної роботи . Будинок має гарну шумо та теплоізоляцію, сусідів не чути. Закрита територія з охороною, під відео наглядом та системою доступу. Підземний паркинг. Поряд парк, транспортна розв'язка, школи, дитсадочки. На території ЖК магазини, ресторан, салон краси, стоматологія. Дитячий майданчик.
Без відсотків для покупця.
170 000 дол. США.

ПРОХАННЯ НЕ РЕКЛАМУВАТИ
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.8 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон у двір, на місто. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 2 роздільних санвузла, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - дерево, немає підігріву підлоги. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емульсія. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері нові. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна. Будинок побудований в 2018 році. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Можлива прописка, Охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Вільна. Сантехніка нова. Нові. Інтернет дротовий (кабельний). Без комісії
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Верифікований профіль
Сертифікат
АФНУ
24
Роки досвіду
7
Років на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1778
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Закрита територія, підземний паркинг. На території магазини. Дитячий майданчик. Супермаркет.

Адреса