130 000 $
3 023 $/м²
43 / 26.6 / 3.7 м²
поверх 4 з 8
Бетонно монолітний
Суміжно-роздільна
Дизайнерський ремонт
1 тиж. тому
1 міс. тому
142 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Відкрийте для себе елегантність сучасного життя на Подолі в Києві.

Розташована в трендовому комплексі, ця квартира поєднує естетику mid-century з сучасною богемною елегантністю.

Дизайн житлового комплексу бізнес-класу побудованого в 2021-му році, з панорамними ліфтами та цілодобовою охороною, був створений як сучасна варіація культового пост-модерного кварталу Подолу.

Дизайнер квартири продумав оформлення надихаючись кольоровою гамою та матеріалами житлового комплексу. Доповнивши оздоблення унікальними картинами українських художників і вінтажними орієнтальними деталями, створив унікальний і стильний інтерʼєр.

Простір продумано з увагою до деталей, створюючи мистецьку та затишну атмосферу.

Велика кількість місць для зберігання, окрема гардеробна кімната, пральна та сушильна машини, посудомийка та містка кухня допоможуть підтримувати порядок та затишок, просто та без зусиль.

Акцентний яскравий передпокій подарує гарний настрій одразу при вході.
Вітальня з димно-зеленими стінами, м’яким диваном і оксамитовими портьєрами підкреслить елегантний смак мешканців та стане ідеальним простором для життя.

Відокремлена спальня з чудовим балконом дарує відпочинок, спокій та можливість усамітнення. У вас не складеться враження, що ви спите на кухні чи в коридорі. Туалетний столик легко перетвориться в додаткове робоче місце, і ви матимете змогу попрацювати з дому навіть разом зі своєю половинкою, не заважаючи один одному.

Природне світло проливається крізь великі вікна, кидаючи спокійне сяйво на обідню зону, де стиль середини сторіччя поєднується з витонченою функціональністю.

Кухня з необхідною технікою дозволить втілити в життя гастрономічні фантазії. А якщо набридло готувати, поряд є Сільпо, Тітка Клара та бістро у дворі.

Сучасна ванна кімната з мозаїчною плиткою та тропічним душем надасть стилю кожному банному ритуалу. Насолоджуйтесь гарячою водою завжди, завдяки великому бойлеру.

Ця квартира – це не просто житловий простір; це унікальний досвід для тих, хто має проникливий погляд на дизайн. Тут кожен день — це можливість жити у витворі мистецтва, що перегукується з яскравим духом Подолу та позачасовою елегантністю 70-х.

Готові поринути у світ, де історія та сучасність поєднується у ідеальній гармонії? Ваша гавань у серці Києва чекає.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.8 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Суміжно-роздільна. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені. Є покриття підлоги - плитка, є підігрів підлоги. Немає балкона не засклені. Є лоджія, не засклена. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка/озеро. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна. Сантехніка нова. Не засклений. Не засклена. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Артем
Артем
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
"Свіжий ремонт", завершений в Грудні 2023. В квартирі ніхто не жив.

Загальне: пральна і сушильна машини, розведений по дому інтернет, WiFi. Два робочих столи в різних кімнатах дозволяють працювати з дому вдвох не заважаючи один одному.

Кухня: підігрів підлоги, холодильник, посудомийна машина, електрична варильна панель, духовий шкаф, мікрохвильова піч, посуд (з одного набору), винні бокали

Спальня: ліжко, робочий стіл із дзеркалом, крісло

Ванна кімната: підігрів підлоги, душова кабіна, бойлер

Гардероб: достатньо місця для одягу на двох

Немає, але можна додати якщо важливо: телевізор (підведена проводка), кран питної води з системи фільтрації будинку.

Квартира зручна для однієї особи або пари.

Планування
Кухня + Вітальня + Столова + Робоча зона
Спальня
Гардероб
Ванна кімната
Передпокій

Будинок і двір
ЖК 044, вул Кирилівська 37, м. Тараса Шевченка. 5 хвилин пішки до метро Тараса Шевченка, 10 хвилин до кінотеатру Жовтень і Житнього ринку, 15 хвилин до Контрактової площі. Пішки по всьому центру.

Охорона і відеоспостереження. Система контролю доступу в під’їзд по карткам. Відео домофон. Закрита територія із підземним паркінгом з багатьма виходами на території комплексу.

На території спортивний майданчик, сучасні зони відпочинку. На перших поверхах: ресторан, кафе, салон краси.

Лічильники на воду та тепло, електрика з автоматичним зняттям показників. Автономне опалення в будинку. Двокамерні склопакети з енергозберігаючим покриттям і утеплення будинку – будинок теплий і нижчі витрати на опалення.

Хороша звукоізоляція.

Інфраструктура
Сільпо, АТБ, нічні клуби, метро Тараса Шевченка, Житній ринок, Контрактова площа

Історія зміни ціни
16.04.2024 - 7 000 $ 130 000 $
14.04.2024 137 000 $
Адреса