165 197 $
2 145 $/м²
Комісія 5% Житомирська
77 / 40 / 11 м²
поверх 12 з 16
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
2 тиж. тому
23 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Увага, продаж!
2 к квартира, 77м2, 12/16 поверх за адресою вул. Ореста Васкула (Пушиної Феодори). Поруч метро Академмістечко та Житомирська. Цегляний будинок 2004 року (спецпроект), товщина стін 80см. Розташований у парку, з вікон столітній дубовий гай. 77м2. Після капітального дуже коштовного ремонту. Вбудовані меблі (котрі залишаються) кухня, острів, гардероб, санвузли, укомплектована лоджія. Вся побутова техніка вбудована, виробництва Великобританії (нова, з чеками), два бойлери, два санвузли (ванна та душ). Броньовані вікна, подвійні броньовані двері, підвіконня з штучного каменю, сигналізація, відеонагляд, дорога сантехніка. Металеві ролети на вікнах, італійські радіатори, фірмові міжкімнатні двері. 12й поверх 16поверхового будинку. Квартира в ідеальному стані, з дуже продуманим плануванням. Заходь та проживай. Дуже тихе місце з вікнами в парк та 200 метрів до метро!!! Абсолютно вся інфраструктура поруч: озеро, парк, аптека, новус, варус, автостанція. Квартира дуже тепла, світла та суха. Будинок доглянутий, територія навколо теж, під будинком є паркінг, консьєрж, грузовий та пасажирський ліфти. Квартира без боргів, документам більше трьох років. Невеликі комунальні. В 2021 році в ремонт квартири було вкладено більше 120000$, збережений весь кошторис і чеки. Розвинена інфраструктура і гарна транспортна розв"язка
Запрошую на перегляд!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.8 метра. Вид з вікон у двір, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі 2 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - плитка, дерево. Немає балкона. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емаль. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. В квартирі є Шафа, Холодильник, Ліжко, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники. Будинок побудований в 2004 році. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Сантехніка нова. Засклена. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Комісія за послуги 5 %
В квартирі є
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
FLATPRIME
Верифікований профіль
1
Рік досвіду
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 6
Ексклюзивних об'єктів 1
Рекламна активність 8571
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Вбудовані меблі (котрі залишаються) кухня, острів, гардероб, санвузли, укомплектована лоджія. Вся побутова техніка вбудована, виробництва Великобританії (нова, з чеками), два бойлери, два санвузли (ванна та душ). Броньовані вікна, подвійні броньовані двері, підвіконня з штучного каменю, сигналізація, відеонагляд, дорога сантехніка. Металеві ролети на вікнах, італійські радіатори, фірмові міжкімнатні двері.

Планування
Цегляний будинок 2004 року (спецпроект), товщина стін 80см. Розташований у парку, з вікон столітній дубовий гай. 77м2. Після капітального дуже коштовного ремонту

Будинок і двір
12й поверх 16поверхового будинку. Квартира в ідеальному стані, з дуже продуманим плануванням. Заходь та проживай. Дуже тихе місце з вікнами в парк та 200 метрів до метро!!! Абсолютно вся інфраструктура поруч: озеро, парк, аптека, новус, варус, автостанція.

Інфраструктура
Дуже тихе місце з вікнами в парк та 200 метрів до метро!!! Абсолютно вся інфраструктура поруч: озеро, парк, аптека, новус, варус, автостанція.

Адреса